Dette er livet!

Holaaa!! Hadde nok en dødsmoro kveld på byen i går, og det merkes på kroppen! Haha. Er heeelt død. Sitter å spiser litt lunsj nå, koser oss skikkelig altså! Internettet er enda ikke fikset, så da blir det mobilblogging! Har sååå mange bilder å vise, så det er bare å glede seg 😀

Update

Hei hei! De har enda ikke fikset internettet på hotellet, og vi fikk en kjip beskjed om at de ikke kommer til å gjøre det før i morgen.. Nå bruker jeg mobilnettet mitt, så det kommer sikkert til å bli sykt dyrt!! Må være kjapp! 😀 Vi koser oss som baaare det, og akkurat nå har vi nettopp kommet hjem fra stranden. I går var vi ute en tur, og det var sykt gøy! Blogges mer når nettet er på plass, ville bare innom å si hei!

Mobilblogg: fremme!

Hei hei! Vi er vel fremme på Gran Canaria, og vi har tatt masse fine bilder til dere 😀 Men typisk vår flaks hadde noen klart å ØDELEGGE wifi-boksen i resepsjonen, så jeg får ikke blogget skikkelig før i morgen tidlig.. Da den blir filset. Snakkes da!

Sommerkonkurranse til dere!

Hei hopp! I dag har jeg løpt rundt om i byen for å kjøpe med meg alt jeg trenger for avreise i morgen. Nå blogger jeg samtidig som jeg står på hodet nede i kommoden mens jeg slenger ting ned i kofferten. Enda godt jeg ikke er et mannfolk, og kan gjøre flere ting på en gang! Tidligere i dag gjorde jeg meg også sommerfrisk med denne herlige nye neglelakken fra Essie, som er med i den nye sommerkolleksjonen deres. Alle neglelakkene i kolleksjonen har sitt eget tema, og tema for denne fargen er “Sunday Fun Day”. Enda dumt det ikke er søndag! Haha. Syns lakken er så utrooolig lekker uansett, så det gjør ikke meg noe å bruke den på en hverdag 😀 Bare se for dere hvor FRESH den er på brun hud! For ja, jeg har nemlig tenkt til å bli skikkelig brun under uken jeg skal være på Gran Canaria. I morgen drar vi, wohooo!  Har dere forresten lyst til å være med i en instagram konkurranse, der vinnerne vinner hele kolleksjonen, pluss to lørdagspass til Øyafestivalen i Oslo? Da må dere gjøre følgende: 1. Poste et instagrambilde med #essienorge som hashtag. 
2. Klikk dere inn på facebookpagen til Essie HER. Alle bildene med hashtaggen #essienorge blir lagt ut der. Unik sjangse til å få flere følgere på insta!
3. Ja, det var vel egentlig bare det. Enkel og superdigg konkurranse 😀 
4. Legg igjen en kommentar når du har gjort det, da! Det hadde vært hyggelig for min del, men er ikke et must 🙂 
Er den ikke lekker! Matcher også perfekt til smykket mitt! //Annonse

Designervarer til halv pris!


Denimjakke fra Levis, tee fra Wildfox HER, bukse fra Dr Denim HER og bag fra Bianco. Som sagt i innlegget under har dagen min bestått av…ingenting. Jeg har surfet rundt på nettet, og shoppet mer enn jeg burde. Men hvordan kan jeg la være? Feriepengene er på konto, og da syns jeg det er på sin plass å utnytte seg av salg og kjøpe seg noe fint man kanskje har ønsket seg lenge. Jeg for min del har utnyttet meg av å kjøpe litt “dyrere” ting. Veldig moro når det er på 50%-70% avslag! 😀 Har plukket ut mine designerfavoritter til dere, håper dere liker det!  
1. Fra Caia 50% avslag HER // 2. Fra Caia 50% avslag HER // 3. See by Chloé 50% avslag HER // 4. Fra Caia 50% avslag HER
5. Fra Sonia Rykiel 50% avslag HER // 6. Fra Friis & Company 50% avslag HER
7. Fra Filippa K 70% avslag (!!) HER // 8. Fra Michael Kors 50% avslag HER (MÅ HA!) // 9. Fra Jeffrey Cambell 50% avslag HER // 10. Fra Tiger of Sweeden 50% avslag HER
Og til noe av det beste: Dr Denim på halv pris! Det er virkelig VERDENS beste bukser. Ah <3
11. Fra Dr Denim 50% avslag HER // 12. Fra Dr Denim 50% avslag HER


13. Fra Dr Denim 50% avslag HER // 14. Fra Dr Denim 50% avslag HER Noe dere likte? <3 Mine favoritter er uten tvil Dr Denim buksene, Michael Kors skoene og Bagen fra Sonia Rykiel. Perfekt størrelse om du skal reise med fly, i parken eller på overnatting. //Adlinks

No plans

God morgen, eller kanskje det er god dag? Jeg ligger ENDA i sengen, haha! Har vært våken i mange timer allerede, men jeg kommer meg liksom ikke vekk fra macen og inn i dusjen. For en blåmandag. Været ute er heller ikke på topp, så da blir jeg også slapp i formen. Burde egentlig vært i byen for lenge siden for å handle inn til avreise på onsdag, men det utsetter jeg til i morgen tror jeg. Akkurat nå vil jeg heller ligge å glo litt på tvserier. Mihi. 
Trøttetrynet Zara.
Det er sååå herlig å våkne opp til denne frøknen! Hun er seriøst tidenes B-hund, og ligger enda å sover som en stein. Makan altså!

I dag har jeg egentlig ingen spennende planer, noe som er både deilig og kjipt.. Om ikke så alt for lenge kommer Glenn tilbake igjen fra kurs også, og jeg gleeeder meg til å være litt sosial!! Hva er deres planer i dag? 🙂

Nightynight

God kveld! Denne søndagen har gått sin gang, og helgen er nå historie. Som vanlig kommer det ingenting nyttig ut av den siste dagen i uken, og denne var inget unntak. Vi dro de fyllesyke stumpene våre på fastfood-jakt i dag tidlig, og endte opp i sofaen med film i kveld. Slo også ut sofaen, så her har vi virkelig kost oss! Utrolig deilig igrunn, selvom jeg merker det skal bli digg å komme igang med en ny uke i morgen. På onsdag reiser jeg jo til Gran Canaria, så i morgen skal jeg faktisk pakke! Har aldri pakket i så god tid før en sydentur før, men tenkte faktisk å planlegge litt denne gangen. Greit å ha ferdigkomponerte antrekk 🙂 Andrea kommer for å hjelpe meg. Greit å være to om det!

Nå merker jeg at kroppen er sliten, så nå blir det nok natta snart. Skal bare tvinge Glenn til å se en episode med True Blood sammen med meg først. Haha!

Launch av Brazilian Night

For et par uker siden var jeg og min gode kompis Lars i Stockholm for å spille inn en aldri så liten sketsj med den svenske humorgruppen De Vet Du. Jeg hadde aldri hørt om de før vi kom, men de har visst flere millioner visninger på YouTube! Kanskje litt som raske menn i Norge? Det var myyye liv under innspillingen, og det ble bare bedre og bedre stemning utover dagen som gikk. Iallefall for meg og Lars.. Hehe. Når det endelig var vår tur til å komme forran kamera var jeg så sykt sliten og kvalm, for dumme meg hadde væt på byen i Oslo kvelden før og bare sovet to timer den natten. Jeg ser såå godt at jeg er sliten på filmen! Men pytt pytt, har da gjort verre ting før, så det går fint. Moro var det, iallfall. Under kan dere se resultatet!     Haha, partysvensker ass… Sjekk ut Bazilian Night HER! Smaker utrooooolig godt, just saying 🙂 18års aldersgrense for å se siden i Norge.

Hva syns dere om resultatet? Og er det noen som vet hva sangen i filmen heter? Syns den er så kul!!

Ønsketenkning

Denne lørdagen hadde jeg egentlig mest lyst til å bruke i parken med strålende sol, bikiniskille og en kald solois. Men neida, Oslo vil ikke høre på meg i dag. Utenfor regner det som aldri før, og ekstremværet Geir ødelegger store deler av helgen min. Ja, for været er faktisk så ille at det har fått sitt eget navn!  Får prøve å gjøre det beste ut av det, og arrangere et koselig True Blood- maraton innendørs i stedet denne lørdagen. Woho! Lurer også på om jeg skal dra den slappe stumpen min bort til Elixia for å trene litt, selvom jeg egentlig ikke har særlig lyst.  Her er noen bilder fra en dag da været var på vår side:  


Frognerparken er virkelig helt fantastisk på en finværsdag! Lille Zara elsker mer enn noe annet å være ute når temperaturen er på sitt beste, da koser hun seg virkelig. Bare se på henne <3 Åh, verdens fineste skatt!

Ikveld blir det kanskje ut på en aldri så liten snurr på byen, vi får vente å se om formen min blir bedre til da. Sliter nemlig veldig med en forkjølelse jeg MÅ få bort innen onsdag. 

Hvordan er været der dere bor i dag? 😀

Midnattstanker

Hei dere! Jeg har nettopp våknet. På sofaen. Sovnet i ni tiden, og våknet ikke før nå. Huff! I dag har jeg såvidt vært utenfor leiligheten, har rett og slett vært i drittform. Håper virkelig ikke jeg begynner å bli syk, det har jeg ikke tid til! Ligger her og håper på at jeg kommer til å sovne igjen snart, for i morgen er det opp igjen tidlig. Dette er så typisk meg! Egentlig har jeg mest lyst til å begynne å planlegge Gran Canaria kofferten min, men det kan jeg jo ikke for inne på soverommet ligger Glenn å sover i dyp søvn. For én gangs skyld skal jeg faktisk tenke nøye igjennom hva jeg tar med meg på ferie, i stedet for å bare slenge oppi alt mulig rart, som ikke engang passer sammen når jeg skal planlegge outfitene. Kjenner jeg trenger en ferie nå altså, det skal bli så DEILIG! Må ta med meg jobben nedover til Spania, men siden vi har internett på hotellrommet blir nok ikke det noe problem. Bare koselig det. Etter at vi kommer hjem fra Gran Canaria blir det mest sannsynlig rett avgårde til Hove. Herlighet, som jeg gleder meg! Har aldri vært på festival før, så dette blir nok spennende. Bare sjekk ut hvem som kommer!! Kings of Leon OG Calvin Harris. Jeg får frysninger av tanken! 😀 Noen fler som skal på Hove?
Haha! Første bildet er av meg og Glenn i 2010, de to andre er fra Radio Ålesund Festivalen i 2010. Da har jeg visst vært på festival jeg også, da! Eller, har jo vært på moldejazz også, men jeg tenker egentlig ikke over det som en festival siden jeg har vært på den hvert eneste år siden jeg var bebis. Skal hjem til Molde under jazzen i år også, og jeg GLEDER meg! Virkelig årets høydepunkt i Molde 😀 Nei, nå må jeg prøve å legge meg altså. I morgen formiddag skal jeg bl.annet noe utrolig spennende, så stay tuned 🙂