HAPPY HALLOWEEN!

God morgeeeen! Jeg sov egentlig helt til nå, og det var sykt deilig! Vi bestemte oss for at det skulle være lørdag i går, derfor ble det deilig lasagne, øl og litt potetgull med dipp. En skikkelig utskeielse fra mitt planlagte kosthold, men hey – det var jo lørdag? I dag blir det tilbake til min “””””sunne””””” hverdag. Jeg har SÅ lyst til å se resultater til jul, så da er det bare å skjerpe seg! I dag er det jo også halloween har jeg forstått. Fant det derimot ikke ut før jeg åpnet instagram i dag tidlig, der det var halloweenpost etter halloweenpost. Husker da jeg var liten pleide jeg å feire halloween i to uker før den egentlig var, bare for at jeg skulle få ekstra godteri av naboene. Mehehe, godteri <3 Nå er jeg straks klar til å dra til Birte, og det blir så koselig å se henne igjen! 

Har dere noen planer for dagen, eller kanskje en halloweenfest i helgen? Jeg var invitert på en i morgen, men da er jeg dessverre enda i Bergen så jeg får ikke til å komme. Veldig kjedelig, for jeg hadde gledet meg sånn! Men jeg kan ikke klage, koser meg i Bergen også <3

VERDENS FINESTE

I dag har jeg og Zara vært på veterinæren, der hun har fjernet tannsteinen sin og trekt noen tenner. Det gikk kjempebra, hun er så flink <3 Hun er enda kjempebedøvd, og ligger godt innpakket i et teppe ved siden av meg nå. Jeg kjøpte med meg mye deilig mat til henne hos veterinæren som hun skal få når hun våkner skikkelig opp igjen. Det er viktig å ta vare på dyrene sine altså, selvom det er sviiiindyrt å dra til veterinæren! Heldigvis er chihuahuaer en relativt sunn rase om man ser vekk fra tennene deres, så det er ikke så alt for ofte vi trenger å dra til dyredoktoren 🙂
Da vi nettopp hadde kommet hjem i sta. Viktig å holde henne varm, siden de blir veldig kaldt når narkosen enda er i kroppen. Jeg er så utrolig heldig som har lille Zara, hun er virkelig den herligste hunden i verden! Alle sier vel det om sine egne kjæledyr, men det er ikke rart. De har så stort hjerte. Akkurat nå ligger jeg bare å slapper av mens jeg venter på at gubben skal komme hjem fra jobb. For en dags skyld er det SOL i Bergen i dag. De gangene jeg har vært her regner det alltid. Fatter ikke at bergenserne klarer dette klimaet? Huff!

 

TIDEN FLYR

Hei dere, gjett hva! Kofferten min kom heldigvis på døren her i Bergen i går – så krisen er avverget. Tror jeg aldri har vært SÅ glad for å se igjen tingene mine før. Får meg virkelig til å sette pris på det jeg har 🙂 Nå sitter jeg her å blar igjennom arkivet mitt, for jeg har faktisk blogget på denne bloggen i hele ni måneder nå! Tenkte å dele noen av bildene med dere:
 

 
 
 
 
  Syns dere jeg har forandret meg fra mars til august? Haha 😀

UTEN KOFFERT…

God morgen alle! Nå ligger jeg på sofaen å ser på morgenprogrammer på tven, iført Kristoffer sine joggeklær… Da jeg kom til Bergen i går kom nemlig ikke kofferten min på rullebandet, noe som er helt KRISE! Dum som jeg er la jeg både macen, kamera og all sminken i kofferten, så nå har jeg ingen av delene.. Fikk heldigvis kjøpt meg nytt undertøy i går da, men uansett da. Jeg har ikke rettetang engang, og akkurat nå ser jeg ut som et troll uten sminke. Buhuuuu!!!! Håper kofferten kommer i løpet av dagen, selvom jeg tviler… Har en ekkel følelse av at den er borte for godt, og da tør jeg ikke tenke på engang hva som må erstattes.. Reiseforsikringen min har gått ut også, og jeg har ikke fornyet den enda. Tenkte det gikk fint siden jeg bare skulle til Bergen liksom. Men men. Vær så snill SAS, finn kofferten min!

PERFEKT LUNSJ

Nå har jeg kommet fram til Bergen, og det var sååå godt å se Kristoffer igjen 🙂 Turen gikk kjempefint, og vi har nå hele kvelden forran oss. Tenkte å dele et lite mattips med dere, som jeg har postet på bloggen tidligere. Nå som jeg har blitt sunn (prøver så godt jeg kan iallefall), er det viktig for meg at maten smaker godt. Jeg er ikke sånn kjempekreativ i matveien, og jeg er ikke særlig fan av noen tørre salatblader med litt kylling på toppen. Denne salaten er kjempegod, og du trenger bare tre ingredienser! >> Lobnobs
>> Mango
>>Avocado  Bare skjær alt i passende biter og nyt 🙂 Det går også ann å ha salat eller agurk i, men jeg syns det holder med disse tre ingrediensene. 
Mmmmm.  Har dere noen sunne og gode oppskrifter å dele med meg? Jeg trenger det!

OFF TO BERGEN

Hei hei! Nå har jeg pakket ferdig, og er sånn ciiiiirka klar til å dra. Jeg har sikkert glemt noe, som jeg alltid gjør. Kommer ALDRI på hva det er heller! Jeg har med med penger, mobil og nøkler. Pluss sminke, underyøt, data, kamera og klær. Trenger jeg noe mer da? Jeg skal jo faktisk bare til Bergen, og om jeg har glemt noe så går det vel an å kjøpe det.. Zara skal selvfølgelig være med! Hun er virkelig en drøm å reise med. Ligger bare i buret sitt å sover, og lager ikke en lyd. Jenta mi <3

VONDT – MEN VERDT DET

Vinneren av konkurransen er Ida Helene, du har fått en mail! 🙂 Hei hopp! Da var det på tide med den første produktanmeldelsen av epileringsmaskinen jeg tester ut fra Braun – Silk Epil 7. Det er sant det de sier, at epilering gjør VONDT! Første gangen jeg gjorde det brukte jeg vel nesten 15 minutter på begge leggene mine, fordi jeg måtte ha små pauser innimellom. De første minuttene var verst, men så blir man på en måte vandt til ubehaget og da er det ikke så ille lengre. Det tok lang tid før hårene på leggene mine startet å vokse ut igjen, og når jeg da epilerte de så gjorde det nesten ikke vondt i det hele tatt! Det er fordi de hårene som vokser ut er mye tynnere enn da jeg startet, så etter min erfaring er det kun første gang som gjør vondt. Jeg har enda kun prøvd leggene mine, og har ikke turt å starte på bikinilinjen eller underarmene, men det SKAL jeg klare etterhvert! Hvor deilig er det ikke å slippe å barbere seg hver dag når man for eksempel er i syden? Det hadde vært en drøm for meg! I morgen reiser jeg jo til Bergen for å besøke kjæresten min, så da er det jo helt perfekt at jeg har glatte legger hele uken jeg skal være der. For leggene blir faktisk like glatte som ved barbering, noe jeg var veldig skeptisk til før jeg startet å epilere. Konklusjon: Førstegangs-epilering gjør VONDT, men så langt er det verdt det siden det ikke gjør like vondt hver gang, og hårene holder seg borte lengre. Jeg kommer til å ha flere konkurranser der man kan vinne produktet, og man får kjøpt epileringsmaskinen hos Elkjøp HER 🙂

DEILIG LØRDAG

Happy saturday! I dag sov jeg veldig lenge, og koste meg i sengen med tvserier etter jeg våknet opp. Utrolig deilig å slappe av etter en stressende måned! Etter det tok jeg en lang dusj og epilerte leggene mine – skriver innlegg og annonserer vinneren i kveld! Skulle egentlig gjøre det i går, men da jeg kom i leiligheten var det bare å legge seg med en gang. Sååå sliten da!!  Etter dusjen lagde jeg meg en sunn og god frokost. Som skrevet før skal jeg endre om hele kostholdet mitt og være mye flinkere til å spise sunt. Bare unne seg noe godt i helgene kanskje! Nå skal jeg bli så fit og fin til jul at, gleder meg 😀 Apropos jul! Jeg har kommet i julestemning allerede jeg, og det er vel helt feil? Jeg hører på julemusikk dagen lang, har kjøpt inn nesten alle julegavene og sitter å planlegger årets første pinnekjøttmåltid. Tenk om jeg mister stemningen til jul da, det hadde jo vært helt krise!! 
Her har jeg på meg en av de andre onepiecene jeg kjøpte i London. De er SÅ søte og deilige!  I dag hadde jeg egentlig bare tenkt å holde meg hjemme, rydde ut av kofferten, vaske og slappe av. Men det er vel kanskje mer en søndagsaktivitet? Det blir ost, kjeks og litt vin ikveld tenker jeg meg! Men bare ETT glass, for jeg skal ikke ut på byen. Er sååå lei av å våkne opp med skallebank!

FRYKTELIG TIDLIIIIIIG

Hei hei! I dag sto jeg opp mye tidligere enn jeg har gjort på lenge. Nemlig klokken åtte. Altfor tidlig etter min mening! Da jeg jobbet i barnehage før jeg flyttet til Oslo var det liksom ingen problemer å stå opp klokken seks, men nå som døgnrytmen min er heeelt på bærtur sliter jeg virkelig med å klare å stå opp før klokken ni. NOT GOOD! Det er også en av tingene jeg må skjerpe meg med når jeg kommer hjem i ettermiddag. Legge meg tidligere, spise bedre og dra mer på trening. Jeg skal bli SÅ flink!!  I dag er ikke formen min helt på topp, ikke vet jeg hvorfor. Kanskje det er fordi jeg drakk en hel flaske vin pluss en irish coffee til middagen i går, eller fordi jeg la meg sent i går og sto opp tidlig i dag – eller en kombinasjon av dette. Hm. Typisk at jeg føler meg som dritt når vi skal reise i dag da, som om jeg ikke hater flyplassventing og koffertbæring nok fra før. Jeg føler meg som en skikkelig drittunge her jeg sitter å klager altså, men av og til kan det være godt å syte litt. Hihi. I helgen skal jeg ta det fryktelig med ro. Jeg har planlagt at jeg skal kose meg inne med tvserie-maraton og lade batteriene skikkelig igjen! For tror dere ikke jeg drar til Bergen allerede på mandag igjen? Klarte å snike meg inn på sas i går for å bestille en billett! Dumme meg. Gleder meg til å se Kristoffer da.  Ligger her å kooooser meg i joggisen enda. Og ja, dette er demonstrasjonsbilder der jeg liksom skal vise at jeg “sover” og “strekker meg når jeg våkner”. FAIL!