PASS PÅ DEG SELV

/REPOST
Hei! Jeg heter Julia, er 22 år og skriver denne bloggen. Her poster jeg litt tomme ord, outfitbilder og bilder av chihuahuaen min Zara. For lenge siden var jeg veldig flink til å være med drøy på bloggen, og turte å skrive hva jeg faktisk mente om ting. Jeg mener like mye enda, om kanskje ikke enda mer. Grunnen til at jeg har blitt litt tilbaketrukken de siste årene er fordi jeg er redd for at ting jeg skriver og bilder jeg poster ikke passer inn i malen samfunnet har satt.
Det er akkurat det jeg føler. At det er en mal på hvordan man skal oppføre seg, hva man skal mene og hvordan man skal se ut. Om man Gud forby tør å være litt annerledes burde man forvente å få masse reaksjoner tilbake, både gode og dårlige. Vi lever i en verden der det er mer interessant å snakke om antrekket til hun i parallellklassen enn hvordan dagen vår har vært. Vi vil heller sende snaps av folk som driter seg ut enn å faktisk hjelpe. Sist men ikke minst bryr vi oss så alt for mye om hva alle andre gjør, og skjønner ikke selv at personen man har blitt ikke er særlig kul.
Hvorfor gidder du å bry deg så jævlig om alle andre? Vi ble alle født frie individer, og bestemmer selv om vi vil ha 1000 gram silikon i puppene, farge håret lilla eller mener at cola smaker det samme som pepsi. I vårt lille land er det dessverre slik at man blir sett på som en outsider om man velger å gå sin egen vei. Ja, man liker selv å tro at man er sjefen i sitt eget liv og gjør valg etter eget ønske. Men gjør du virkelig det? Hva ville du egentlig gjort med livet sitt om det ikke var noen rundt deg til å dømme, myse med øynene eller fortelle deg at det er teit? Egentlig er vi alle blitt kopier av hverandre, og gjør ting basert på det samfunnet mener er rett. Jeg er så drit lei.

IMG_9647-2

Tenk for en fin verden det hadde vært om alle kunne holdt kjeft. Om ingen hadde brydd seg så jævlig om hva andre velger å gjøre, velger å se ut eller velger å mene. En verden uten VG´s latterlige overskrifter med “se hva hun har opperert!” eller “blogger redigerte bort en kvise på bildet sitt!!!” Det er en verden jeg kunne tenkt meg å leve i. En verden der man kan støtte hverandre og forstå at man ikke alltid kan være enig. Der man godtar alle for den de er og valgene de gjør. Hva faen har du på å vinne på å prate om at jeg tok silikon for eksempel? Er det fordi du ikke har noe bedre å prate om? Om du er en slik person, en sladrete, dømmende person foreslår jeg én ting: gjør en forandring i livet ditt slik at du også kan være fornøyd og lykkelig i hverdagen. En lykkelig person har nok med seg selv og de rundt seg, og gir blanke faen i om dronningen har kjøpt seg en kjole til 100.000. Jeg er lykkelig, og det er faen ikke ofte du hører meg prate ned om andre.

ICE BAR STOCKHOLM

Rise and shine! Når jeg ser ut av vinduet på regnet som høljer ned blir jeg evig takknemlig for at dette er siste dag i Bergen denne uken. I morgen reiser jeg til Stockholm, og selvom det er meldt iskaldt der i helgen velger jeg lett sol og minusgrader fremfor dette været! Kun ett møte, litt jobb, en spraytan og et middagsbesøk i kveld før jeg setter snuten mot en av mine favorittbyer. Apropos Stockholm, her er noen bilder jeg helt har glemt å delt etter forrige helg. Før julebordet på lørdag var vi nemlig innom Ice Bar på Nordic C Hotel. Sykt kult! Sykt kaldt også, men fremdeles kult.

PB196960-2

Meg og vakre Johanna ♥

PB196955-2
PB196957-2

Fineste Johan! Han ble jeg kjent med da vi reiste sammen i middelhavet på cruise. Gleder meg skikkelig til å møtes i helgen igjen. For en fin fyr altså ♥

PB196961-2
PB196964-2
PB196969-2
 

Robeeeeert! Vi lo så godt den kvelden, spesielt da vi snek oss bort i baren for å ta shots under middagen. Haha! Det blir nok gøy å se han igjen 😀

PB196971-2PB196972-2PB196975-2PB196976-2PB196980-2

En fantastisk fin kveld med mange nye bekjentskaper. Nå skal jeg komme meg ut av pysjen, og inn i et antrekk jeg kan møte verdenen med. Vi snakkes senere i dag!

I kveld tenkte jeg å lage pasta carbonara, men jeg har aldri laget det før. Kom gjerne med din beste oppskrift 😀

JEG SAVNER..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Å FØLE MEG FRI

Etter flere år med blogging som fulltidsjobb har jeg blitt ganske bortskjemt med hva jeg velger å bruke dagene mine til. Reise til Spania i morgen? Ingen problem, jeg er med! Bruke hele dagen til serier i sofaen? Ja, hvorfor ikke! Dette er ting jeg ikke har mulighet til lenger. Nå har jeg et mye større ansvar enn jeg har hatt på mange år. Jeg er deleier i en butikk, og bloggen har blitt mye mer seriøs enn den var tidligere. Selv om jeg ikke ville byttet livet mitt med noen andre akkurat nå, prøver jeg fremdeles å tilvende meg å ikke ha like frie tøyler som tidligere. Jeg er en rastløs og spontan sjel som elsker å hoppe i ting. Samtidig som jeg er voksen og har oppnådd mye i mitt 23 år gamle liv, har jeg fremdeles et ungt og barnslig tankesett på mange områder. Jeg savner friheten min til å gjøre hva jeg vil, når jeg vil. Samtidig ville jeg ikke ofret det jeg har nå for å få den tilbake. Rart å føle seg så splittet.

11143490_625880137514951_789213159846883689_o

FAMILIEN MIN

Her med min kjære lillebror, Adrian ♥ I mine yngre år var familien min en pest og plage jeg sverger på prøvde å ødelegge livet mitt. Nå, derimot.. Jeg har ikke tid til å reise hjem så mye, men når jeg først ligger på sofaen til mamsen med et glass rødvin og bråk overalt fra tre yngre brødre føler jeg meg hjemme. Vi er fire søsken med sterke personligheter på hver vår kant, som alle elsker å diskutere. Man kan ikke alltid være enig, og det er helt greit. Likevel elsker jeg både mine brødre og foreldre over alt. Jeg gleder meg enormt til å komme hjem 19. desember.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KOLLEGENE MINE

Her fra kick off med United Influencers, august 2015. Jeg er heldig som får være endel av et så nytenkende og kreativt team. Tidligere var jeg nesten på hver eneste fredagspils i Oslo, mens nå strekker ikke tiden til lengre. Jeg håper virkelig jeg kan delta på nesten hvert arrangement i 2017, det skal bli et nyttårsforsett!

P7310026-2

JENTENE

Da jeg flyttet til Bergen bodde store deler av jentegjengen min her, og vi fant alltid på noe hyggelig. Nå har flere flyttet til andre byer, og vi som er igjen er så opptatt at vi omtrent ikke får møttes uansett. Er ikke det trist? Det brister i hjertet mitt når jeg tenker tilbake på sommeren 2015, her sammen med min beste Linn som ikke bor her lengre. Det var virkelig en sommer som går rett inn i historiebøkene. Jeg savner dere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Å VÆRE BRUN

Det mest overfladiske punktet på listen. Men om dere hadde sett meg nå, her jeg sitter i sofaen uten sminke så forstår dere. Jeg er så likbleik at jeg blir skremt hver gang jeg går forbi et speil. Heldigvis skal jeg på Spraytanhuset i morgen, men frem til da får jeg bare unngå mitt egen speilbilde. Når jeg ser dette bildet savner jeg forsåvidt puppene mine også. De forsvant sammen med resten av kroppen min.

IMG_3275-2

DENNE TUREN

Cruiset med Royal Caribbean i oktober. Denne turen fikk en helt spesielt plass i mitt hjerte. Mye fordi den var så gøy, og vi ble kjent med helt fantastiske mennesker som John og Johan (som jeg skal møte igjen på torsdag, yeeeey ♥). Men mest fordi jeg fant tilbake til meg selv. Etter mange uker i en skikkelig dårlig periode dro jeg litt motvillig avgårde. Jeg vurderte å avlyse siden jeg følte meg så dritt, men tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å reise. Det viste seg å være den beste turen på lenge. Jeg fikk noen utrolig gode samtaler med min bestis Glenn, og plutselig var alle problemene hjemme i Bergen helt meningsløse. Jeg hadde blitt meg selv igjen, og hadde årets beste reise. Av og til må man bare komme seg litt bort for å få et større perspektiv på ting.

IMG_6191

HAVET

Siden vi åpnet butikken i sommer ble det ingen reiser på meg. Jeg savner varmen, og jeg savner å løpe ut i havet uten å tenke på at jeg skal fryse ihjel. Vi planlegger en tur over nyttår, håper virkelig vi får booket snart før det blir for sent. Jeg blir gal av denne mørkeperioden her hjemme! I NEED THE SUN!

 

DENNE JAKKEN!

IMG_7806-2

JakkeHER / GenserHER / BukseHER / BootsHER

Hola ladies, og god morgen ♥ Blåmandagen var heldigvis ikke verre enn noe en god natts søvn kurerte. I dag føler jeg meg rett så pigg, og det er deilig å ikke være preget av dårlig humør! Haha. I dag har jeg som sagt hjemmekontor i morgenkåpe, noe som er alt for lenge siden sist. Det kommer til å bli så digg, selv om jeg har en liten anelse at jeg kommer til å bli rimelig rastløs om et par timer. Jeg kan ikke huske sist jeg ikke hadde noen avtaler på agendaen? Det har jeg forsåvidt ikke i dag heller, da jeg skal til legen på en aldri så liten helsesjekk om et par timer. Åh, jeg gruer meg allerede til å ta blodprøve. Selv om det ikke gjør spesielt vondt, er det noe så forjævlig ekkelt med å se sitt eget blod renne ut av kroppen. ÆSJ. Krysser fingrene for at jeg er frisk og rask 😉
Her har dere gårsdagens antrekk btw! Denne jakken fikk jeg for rundt en uke siden, og har brukt den typ hver dag siden. Jeg rett og slett elsker den. Dessuten er den utrolig varm! Jeg har størrelse large, og digger at den er så oversized 🙂

IMG_7902-2IMG_7808-2IMG_7826-2IMG_7852 kopi-2IMG_7865-2IMG_7871-2  IMG_7927-2

Hva er dine planer for dagen? 

 

EN VANLIG DAG

IMG_8187-2IMG_8192-2

HOODIE HER / BUKSE HER

Hei fra min nye favorittjoggis! Akkurat nå sitter jeg i sofaen å gløtter bort på Zara som vasker sine edle deler. Hun har fått løpetid, og bruker seriøst 90% av sin våkne tid til å sleike seg på tissen. Ååh, det er så ekkelt! Jeg klarer ikke beskrive lydene som kommer av det hele, men det får meg til å grøsse på ryggen. Det blir ingen nuss på munnen fra den bikkja på noen uker, si!
Beklager detaljert beskrivelse, men sånn er livet mitt akkurat nå. Haha.

IMG_8216-2IMG_8222-2IMG_8225 kopi-2

Så, her ser du en vanlig kveld hjemme hos meg. Ofte poster jeg jo bare bilder på farten eller når jeg reiser, og det er jo ikke så veldig personlig. I dag har jeg en helt normal mandag, eller en helt normal hverdag er kanskje rettere å si. Jeg kommer hjem fra kontoret, slenger på meg joggisen, spiser litt middag (i dag orket jeg ikke lage noe, derfor knekkebrød) og ser på serier eller jobber fra sofaen. Ikke spesielt glamorøst. I dag kom en ny episode av Westworld ut på hbo også, og herremingud så spennende den var. Anbefales! Forresten, kan vi ta et minutts stillhet for planten i hjørnet? Den har levd et turbulent liv med dårlig vanning fra min side, og nå orket den rett og slett ikke å kjempe mer. RIP!
Nå leter jeg febrilsk etter en ny serie å se, etter x-antall forsøk på serier som virkelig ikke fanger min interesse. Jeg har sett alt, og jeg blir gal av å ikke finne noe nytt! TIPS??

LIKE MY MOOD

IMG_7693-2

SUEDE BOOTS HERE

I dag matcher skoene humøret mitt; a blue monday it is! Det er utrolig sjeldent jeg er i dårlig humør, men i dag er jeg uhelbredelig. Det føles ut som om verden raser rundt meg, noe som egentlig er helt latterlig med tanke på hvor bra det går om dagen. En kombinasjon av lite søvn, mat og fritid er vel grunnen til at jeg har litt knekken i dag. Heldigvis kjenner jeg meg selv så godt og vet at det kommer til å gå over så fort jeg får sovet ut litt, og spist skikkelig. Når det er travelt slenger jeg bare i meg all mulig drittmat som ikke gir meg sunn næring i det hele tatt, så i dag skal jeg pøse på meg vitaminer og proteiner til middag! Noen tips til hva jeg kan lage som er enkelt og godt?
Ellers kan mandagen min oppsummeres med et enkelt ord; jobb. Det startet med outfit-shoot med Cathrine, før jeg dro til butikken og skal jobbe her frem til seks. Da skal jeg rett hjem, slenge meg på sofaen å jobbe fra macen. I morgen har jeg en hel dag planlagt med morgenkåpe, hjemmekontor og null sminke. Før hatet jeg sånne dager, men jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til i morgen! AHH det skal bli deilig ♥

IMG_7700-2

IMG_7702-2

IMG_7708-2

Ellers må jeg bare beklage for et utrolig sytete og negativt innlegg. Faktisk så føler jeg meg mye bedre allerede, nå som jeg har fått en liten utblåsning. Det er rart det der altså.. I dag fikk jeg endelig brukt mine velvet boots også, de er helt fantastiske! Både god å gå med, pluss at de er dødskule. Disse blir garantert inventar i kofferten min for helgen. På torsdag reiser jeg til Stockholm, og det kommer til å bli så GØØØØY! Elsker den byen altså.

Ellers vil jeg minne alle på at det er CYBER MONDAY på Nelly i dag, med -25% avslag på ALT!  Dealen finner du HER ♥

TRE FAVORITTER

IMG_6839-2

Topp HER / Bukse HER

IMG_6919

KJOLE HER

dresslike

KJOLE HER

Her har dere mine tre absolutte favorittkjoler til jul og nyttår! Egentlig skulle jeg vise dere mine nye innkjøp i dette innlegget, og hadde tatt massevis av bilder med kamera og alt – helt til jeg fant ut at ledningen jeg trenger for å føre bildene over til datan lå på kontoret. Great! Så, da tenkte jeg å gi dere litt inspo fra det jeg allerede har bilder av i stedet. Kanskje litt kjedelig en søndagskveld?

Husk at om du bruker koden “BLACK20” på Nelly så får du -20% avslag på hele kjøpet ditt ut kvelden ♥

SUNDAY

IMG_7215IMG_7219IMG_7238IMG_7245IMG_7246IMG_7261IMG_7280IMG_7307

Jakke - HM / Genser - Minimum / Bukse - Minimum / Sko - Zara / Veske - Balenciaga
Hellu, og god søndag ♥ Nå sitter jeg og Jeanette Helen lettere redusert i sofaen hjemme hos meg, etter en helt utrolig gøy kveld på byen i går. Vi bare danset hele kvelden, og brydde oss ikke om noe annet enn å ha det gøy! Da vi kom hjem ble det supermunch med kylling, masse chips og nachorester, og jeg spiste faktisk så mye at jeg spurte Jeanette Helen om man kunne dø av overspising. Om man kunne sprekke magesekken liksom. Sånn følte jeg meg nemlig i går, som om jeg skulle dø….
Vi har nettopp bestilt junkfood til døren, og skal bare slappe av noen timer til. Senere kommer mine siste innkjøp!

Minner også om at du får -20% avslag på HELE Nelly HER, ved bruk av koden “BLACK20” ♥

JEG ER REDD

IMG_6540

Hei og god lørdag ♥ I dag er hodet mitt fullt av tanker. I det ene øyeblikket er jeg overlykkelig og smiler for meg selv av glede, mens i det neste blir jeg redd og bekymret. Den siste måneden har vært utrolig bra business wise for meg, både i butikken og rundt bloggen. Jeg har en mestringsfølelse det er lenge siden jeg har kjent på, og noe mer motiverende enn det finnes faktisk ikke! Det gjør meg full av glede å se at prosjektene lykkes, men det gjør meg også utrolig redd. Sånn skikkelig, skikkelig redd. Hva om alt går til helvete? Nå som man er på en god oppoverkurve skal det jo egentlig ikke så mye til for å vippe den andre veien. Jeg er god å jobbe meg fra bunn og opp, men jeg har sjeldent opplevd hvordan det er å holde seg der oppe. Dette er jo enda veldig nytt for meg. Det skremmer meg noe så sinnsykt. Forhåpentligvis vil ting bare gå bedre og bedre, men kontrasten til det er så skummelt at jeg ikke får sove om natten. Jeg som alltid har sovnet som en stein da klokka slo elleve, ligger plutselig nå å ser i taket og tenker over alt mulig. Jeg planlegger blogginnlegg, kampanjer til nettbutikken, hva jeg skal handle på Kiwi og frykter at den gode flyten plutselig skal snu. Det gjør meg helt gal. Tanker som jeg tidligere kunne skyve vekk til neste morgen surrer i topplokket 24/7.
Hva er det egentlig jeg er så redd for? Jeg har opplevd motgang flere ganger i livet og vet at jeg kommer meg igjennom det. Kanskje jeg for første gang virkelig har noe jeg er skikkelig redd for å miste. Jeg har alltid vært en ganske likegyldig person, og tenker at alt ordner seg til slutt. Mens nå bryr jeg meg mer enn jeg noen gang har gjort om noe som helst. Jeg tenker hele tiden over hvor takknemlig jeg er, og at jeg aldri ville gjort noe annet med livet mitt. Aldri hatt en annen jobb enn bloggen, og aldri hatt en annen fremtid enn Janne & Julia.

 

missclara

IMG_6506  IMG_6541

Overdel HER / Bukse HER

I kveld skal jeg lukke alle gardinene på rommet mitt og sperre alt lys ute. For første gang på lenge skal jeg sove i morgen uten å stille alarmen, og prøve å få tilbake tapt søvn. Om jeg får hvilt skikkelig roer nok stresset seg også! Det er jo egentlig en god ting. At jeg er så fornøyd om dagen at det skremmer meg. Man må vel oppleve det også før man dør, haha.

LETS SHOP!

1112

GENSER / VESKE / OVER KNEE BOOTS / VELVET KJOLE / HEELS / GENSER / KJOLE / UNDERTØY

God dag alle sammen! I dag er det årets største handledag, og nettet florerer av helt syke tilbud. Gjett om jeg skal kjøpe ferdig alle julegavene i dag! Over har jeg mine favoritter på Nelly om dagen, og de har også helt syke tilbud hver eneste time. Wææ! Sjekk de ut HER ♥