ICE BAR STOCKHOLM

Rise and shine! Når jeg ser ut av vinduet på regnet som høljer ned blir jeg evig takknemlig for at dette er siste dag i Bergen denne uken. I morgen reiser jeg til Stockholm, og selvom det er meldt iskaldt der i helgen velger jeg lett sol og minusgrader fremfor dette været! Kun ett møte, litt jobb, en spraytan og et middagsbesøk i kveld før jeg setter snuten mot en av mine favorittbyer. Apropos Stockholm, her er noen bilder jeg helt har glemt å delt etter forrige helg. Før julebordet på lørdag var vi nemlig innom Ice Bar på Nordic C Hotel. Sykt kult! Sykt kaldt også, men fremdeles kult.

PB196960-2

Meg og vakre Johanna ♥

PB196955-2
PB196957-2

Fineste Johan! Han ble jeg kjent med da vi reiste sammen i middelhavet på cruise. Gleder meg skikkelig til å møtes i helgen igjen. For en fin fyr altså ♥

PB196961-2
PB196964-2
PB196969-2
 

Robeeeeert! Vi lo så godt den kvelden, spesielt da vi snek oss bort i baren for å ta shots under middagen. Haha! Det blir nok gøy å se han igjen 😀

PB196971-2PB196972-2PB196975-2PB196976-2PB196980-2

En fantastisk fin kveld med mange nye bekjentskaper. Nå skal jeg komme meg ut av pysjen, og inn i et antrekk jeg kan møte verdenen med. Vi snakkes senere i dag!

I kveld tenkte jeg å lage pasta carbonara, men jeg har aldri laget det før. Kom gjerne med din beste oppskrift 😀

3 kommentarer
    1. Pleier å steke bacon i ovnen, synes stekeos er så ekkelt!
      Så rører jeg sammen 2 eggeplommer, en skvett fløte, revet parmesan(masse) og sort pepper. Klipper ferdig stekt bacon opp i bollen med saus. Koker pastaen og tømmer av vannet. Heller så sausblandingen over pastaen! Spiser denne minst en gang i uken <3

    2. Jeg steker først bacon i biter i noen minutter, før jeg tar oppi finhakket løk og hvitløk. (ca halv gul løk og to, eller flere, fedd hvitløk.) lar det frese en liten stund. Så tar jeg oppi matfløte, (2-3dl), parmasan, salt, pepper og litt timian, og lar det koke seg opp til en tykk konsistens. Smak til. Når du er fornøyd, tar du pannen til side (jeg pleier å bruke wokpanne), og har oppi en eggeplomme som røres inn.

      Denne blir bare bedre og bedre for hver gang jeg lager den:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg