SMIL LITT DA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha jeg må le av bildet over! Ikke klag over at jeg ikke smiler så mye på bloggbildene mine, dere ser jo resultatet når jeg gjør det. Jeg misunner de som er skikkelig pen når de ler. Men men, kanskje i mitt neste liv!

Nå er jeg på vei ut døren. Skal ut å spise med noen venninner før vi skal ha en skikkelig girls night out. Alt for lenge siden det altså! I natt har jeg faktisk planlagt å overnatte hos Ingvild. Husker før vi ble 18 brukte vi alltid å overnatte hos venninner om vi skulle ut, det er jo så koselig! Dessuten bor hun mye nærmere burger king enn meg, så det er et taktisk valg i forhold til i morgen tidlig da vi crawer junk 😉 Haha, neida! Håper alle får en like fin fredag som jeg har planlagt å få ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

IDENTISKE

(Inneholder annonselenker)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASolbriller – SoN by Lene Orvik HER / KjoleHER / Sandaler – Kouture HER (annonselenker) / BagMarc Jacobs 

God morgen! Starter dagen med et halvt dusin nesten identiske bilder av meg selv. Syns ikke alltid det er like lett å velge ut bilder skjønner dere. Dessuten er jeg alt for trøtt denne morgenen til å gidde å se over de én gang til. Haha! Endelig er det helg, og denne fredagen har jeg gledet meg lenge til. Ingvild er back in town, og ikveld skal vi på en skikkelig girls night out med sushi til middag og vin i glasset. KOS! Jeg må også komme meg avgårde å hente Zara som Linn har vært så snill å passe siden jeg var i Oslo i går. Hun skal såklart være med på kveldens festligheter! Linn altså, ikke Zara. She wish..

Skal (prøve) å være flink til å ta bilder ila kvelden, så dere faktisk får se hvem bl. annet Ingvild og Linn er. Hihi! Vi snakkes nok før den tid uansett. Håper alle får en fin fredag 🙂

 

NOE Å GLEDE SEG TIL!

God kveld alle sammen! Om nøyaktig fire timer har jeg vært våken i et døgn, likevel sitter jeg lys våken i senga å oppdaterer dere. Kom hjem fra Oslo for en knapp time siden, og for en moro dag jeg har hatt!

Jeg ble som sagt med guttene bak REGN i Bergen på innkjøp i Oslo. Det er en helt ny butikk noen kompiser av meg skal åpne den 20. august. Denne uken har de vært i Oslo for å finne plaggene som skal fylle butikken, og i dag fikk jeg bli med å se på dameplaggene. Vi har vært innom forskjellige merker, og fy så mye kult vi valgte ut! Nå vet jeg jo nesten alt av plagg som kommer for dame i butikken til åpningen, og jeg kan si at her er det bare å GLEDE seg. Så utrolig mye kult! Jeg ville jo shoppe alle klærene og skoene selv, men da er jeg redd for at jeg må selge både Zara, macen min og meg selv på gaten. Så mye fint er det altså!

P7300003-2På første innkjøpsmøte med Rains. Her ble det valgt ut mange fantastiske regnjakker. Noe annet kan man ikke forvente i Bergen?

P7300004-2Sneakpeek på noen av sneakersene fra M.A.M.B.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPå Minimum, der både jeg og Heidi gikk helt bananas! Alt for mye fint, og for noen nydelige priser da dere! Heidi ser dere på bildet under. Hun hilste jeg på for første gang i dag. En utrolig søt jente med et veldig godt øye for fashion. Jeg lærte mye av henne i dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P7300013-2Gutta sitter å jobber litt mens vi jentene løp rundt som høner hos Minimum. Som sagt, alt for mye fint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg bikke tænå, som man sier i dypeste Fræna. Det betyr å legge seg. God natt, vi snakkes i morgen! ♥

RISE AND SHINE?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg forhåpentligvis på Flesland å sipper på noe med koffein mens jeg venter på flyet til Oslo. Skrev dette innlegget før jeg la meg i går kveld, dessverre litt senere enn planlagt. Haha! Jeg har aldri hatt problemer med å stå opp tidlig og forsover meg aldri, så jeg håper virkelig jeg våknet til alarmen og er nå på vei. Jeg kommer til å ta mye bilder ila dagen i Oslo, så vi snakkes enten sent ikveld eller i morgen. Vi seeees!

EN LITEN OPPFRESHNING

(Sponset behandling)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra sengekanten! Jeg har faktisk allerede hoppet til køys, og grunnen til det er fordi alarmen er satt til klokken fire (!!) i morgen tidlig. Evt i natt som man også kan kalle det. I morgen skal jeg nemlig til Oslo på dagstur! I Bergen åpner det en butikk som heter Regn om bare noen uker, og i morgen er jeg så heldig som får være med gutta bak på innkjøp. Det er nemlig fire gutter som skal åpne butikken og de ville ha med seg en jente som kan hjelpe med jenteplaggene. Hvor mye hjelp jeg er til vet jeg ikke enda, men det blir spennende å se 🙂 Gleder meg uansett!

Dagen i dag har vært ufattelig travel. Kom inn døren her hjemme bare for en halvtime siden, og nå er jeg som sagt straks klar for senga. Ville bare titte innom for å vise dere min nye oppdolling! Jeg var hos flinke Evija på TL Salongen Laguneparken for å freshe opp både tær, fingre og vipper før helgen. Utrolig flink og søt jente 🙂 Jeg går egentlig fast til Jeanette Helen, men siden hun er på ferie gikk jeg til Evija i stedet. Angrer ikke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg la singelvipper denne gangen, det er ikke like fyldig som 3D vipper men gir absolutt de etterlengtede dådyrøynene likevel!

P7290726-2

Hva syns du? For timebestilling kan du ringe 55 01 01 94!

UNPOSTED

(Inneholder én annonselenke)

IMG_6991-2Heihei! Et par bilder fra Oslo jeg ikke har postet enda. I dag tenkte jeg faktisk å lage et time for time innlegg siden det ble så godt mottatt sist! 

De første timene siden jeg våknet har absolutt ikke vært de mest spennende, har jobbet fra macen frem til nå. Skal straks stupe inn i skapet å finne noe å ha på meg før jeg skal møte Cathrine om litt.

IMG_7011-2-1024x737Jakke og bukse – Zara / Skoher (annonselenke) / Solbriller – rayban

DIGGE BIKINIBILDER?

Det er litt som en dårlig hangover å våkne en morgen uten bilder å dele. Spesielt for meg som lever av å dokumentere hverdagen. Dessverre får jeg ikke bilder av morgenkaffen til å se kul ut, så det kan jeg jo bare droppe å poste på bloggen. Liker forsåvidt ikke kaffe heller. Det som er enda verre er å tro at man har bra bilder å dele, for så å oppdage at det absolutt ikke er tilfellet.

La meg ta dere med tilbake til sommeren 2014 da jeg var i Nice på ferie. I mitt hode hadde jeg sett for meg noen utrolig lekre bilder der jeg badet i sjøen. De skulle være delikate, og jeg skulle såklart se skikkelig digg ut i bikinien min. Her har du resultatet:

1690860-11-1404721445742-21690860-11-1404721451224-21690860-11-1404721455883-21690860-11-1404721462022-21690860-11-1404721468064-2

Tre ting jeg ikke tenkte på før jeg hoppet til sjøs, klar for å ta digge bloggbilder var 1: det er mye undervannsstrømmer i Nice, 2: det er mye bølger i Nice og 3: jeg er ikke like flink til å svømme som jeg trodde. Bikinitoppen holdt også på å falle av, så det eneste bildet der jeg faktisk viser litt hud fra denne badeturen er når jeg klamrer meg fast til toppen. Noen digge bilder ble det altså ikke. Men men, man kan ikke treffe spikeren på hodet hver gang!

INSPO TIL SKOLEGARDEROBEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann! For noen måneder siden var jeg endelig ferdig med finanseksamen. Det var offisielt sommerferie for meg (iallefall fra skolen), og jeg suste rett hjem for å nettshoppe. I handlekurven var det bikinier, sommerkjoler, shortser og sandaler. Dette skulle bli verdens beste sommer tenkte jeg, iallefall i klesveien! Dessverre ble ikke været som forventet, og mine fine sommerplagg har hengt så og si urørt i skapet.

Men man kan ikke sitte å grine av den grunn, nå er jo høsten snart her! Uansett hvor deprimerende det høres ut, så er det ikke bare sorg i tiden fremover. Personlig er høsten min store favoritt når det kommer til mote. Jeg elsker store jakker, skjerf, boots og jeans.

IMG_2394

Inspoen min finner jeg på SoBazaar, en app jeg skrev om for noen uker siden (link til innlegget her). Den er helt genial! Som jeg skrev tidligere, så er det på en måte som instagram bortsett fra at man faktisk kan shoppe plaggene man sikler på. Man kan lage sine egne fashion-boards for egen inspirasjon, og følge andre for enda mer inspo. Me like!

IMG_2395

Noe av det gøyeste jeg vet er å shoppe inn til skolegarderoben, det får bli et prosjekt for de neste ukene! Du kan sjekke ut mine boards på Sobazaar appen 🙂 Hva heter du, om du har appen?

UTFORDRINGER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen! Jeg ligger å super i meg restene fra gårsdagens solo super mens havrerundstykkene står i ovnen. Det har vært en utrolig gøy weekend, men noe annet kan man jo ikke forvente første helg tilbake i Bergen! På lørdag var vi som sagt på innflytningsfest før vi dro ut på byen. Noen venner og meg har startet med sånne “dare games” når vi er ute, og herlighet så gøy vi hadde det på lørdag. Det er så enkelt som at vi utfordrer hverandre til å gjøre ting. For eksempel gå bort å danse med en viss person, fortelle en syk historie til første random som går forbi osv. Føler meg som 16 år igjen når vi holder på, men vi får oss en god latter ut av alle kleine situasjonene så da er det verdt det!

Nå piper alarmen her, så det vil si at frokosten er klar. Merker at jeg fremdeles er litt i feriemodus, men det tenker jeg bare å omfavne enn så lenge. Plutselig er det skolestart igjen og da drømmer jeg meg nok tilbake til de dagene jeg rakk å se Dr. Phil mens jeg spiste frokost. Vi snakkes senere!

TIPS OM DU VIL HÅRET SKAL VOKSE FORTERE!

Nå har jeg vært extensionsfri i et drøyt år. Jeg tok farvel med mine tape-extensions februar 2013, og utseendetfiksert som jeg er var det selvfølgelig veldig trist. Følte håret mitt var utrolig tynt, og ikke minst mye kortere enn jeg var vant med etter SYV år med forskjellige typer extensions.

Jeg var utrolig bevisst på å bruke gode hårprodukter, kurer og beskyttende sprayer. Dessuten sov jeg, og sover enda med flette hver natt. Jeg bruker også hårolje i håret mer eller mindre hver dag.

– Få -20% på ALLE hårpodukter hos coverbrands.no ved bruk av koden “JN26” ♥ –

IMG_9989 kopi-2-2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg ble introdusert for produktene til Sprekenhus for et drøyt år siden, og har brukt de veldig lenge. De tilfører håret mye fuktighet og renser godt, dessuten lukter de helt fantastisk noe som er et stort pluss for meg! De inneholder Argan-olje som er utrolig bra for håret. Du finner shampoen her og balsamen her.

En god hårkur er et MUST for meg, og det burde det også være for deg om du vil ha et sunt og friskt hår! Jeg varierer typen hårkur etter hvordan jeg føler håret mitt er, og etter sesong. Nå som det er sommer, man bader i saltvann og solen tørker ut håret anbefaler jeg Redken sin Color Extend Sun på det aller varmeste. Den etterlater håret med ny glans og reparerer skikkelig. Du finner den her.

P6220055-2

OLYMPUS DIGITAL CAMERASi hallo til det aller nyeste på markedet for at håret skal vokse fortere! Hair Growth Serum bruker man i hodebunnen hver kveld, og den inneholder syv aktive komponenter som gjør at håret ditt vokser fortere. Jeg har brukt denne i en drøy måned, og frøken Nyland har allerede fått en god ettervekst! Jeg stripet jo håret for bare tre uker siden, så her ser man at den virker. Du finner den her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg retter håret så og si hver dag, som nevnt er jeg veldig nøye på å bruke beskyttende sprayer. Denne fra Less is More er økologisk og beskytter håret mot varme. Du finner den her.

Mitt aller siste tips til dere er å IKKE dusje håret hver dag! Uansett hvor gode produkter du har så er det lurt å la håret hvile. Jeg er ikke den jenta som digger å gå rundt med fett hår, så her er tørrshampo den store redningen. Batiste sine har jeg brukt i flere år, og nå er jeg helt hekta på denne med tropisk lukt! Den luker friskt, og etterlater håret som nydusjet. Du finner den her!

Nå får du -20% på ALLE hårprodukter hos coverbrands.no ved bruk av koden “JN26”. Det gjelder ikke salgsvarer eller GHD 🙂