INSPO TIL SKOLEGARDEROBEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann! For noen måneder siden var jeg endelig ferdig med finanseksamen. Det var offisielt sommerferie for meg (iallefall fra skolen), og jeg suste rett hjem for å nettshoppe. I handlekurven var det bikinier, sommerkjoler, shortser og sandaler. Dette skulle bli verdens beste sommer tenkte jeg, iallefall i klesveien! Dessverre ble ikke været som forventet, og mine fine sommerplagg har hengt så og si urørt i skapet.

Men man kan ikke sitte å grine av den grunn, nå er jo høsten snart her! Uansett hvor deprimerende det høres ut, så er det ikke bare sorg i tiden fremover. Personlig er høsten min store favoritt når det kommer til mote. Jeg elsker store jakker, skjerf, boots og jeans.

IMG_2394

Inspoen min finner jeg på SoBazaar, en app jeg skrev om for noen uker siden (link til innlegget her). Den er helt genial! Som jeg skrev tidligere, så er det på en måte som instagram bortsett fra at man faktisk kan shoppe plaggene man sikler på. Man kan lage sine egne fashion-boards for egen inspirasjon, og følge andre for enda mer inspo. Me like!

IMG_2395

Noe av det gøyeste jeg vet er å shoppe inn til skolegarderoben, det får bli et prosjekt for de neste ukene! Du kan sjekke ut mine boards på Sobazaar appen 🙂 Hva heter du, om du har appen?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg