ferdig

God morgen dere! Sitter enda i Moss etter en kjempekveld i går. Nå skal jeg holde meg unna alkohol en stund merker jeg. Kroppen min er sliten, jeg har blitt for gammel til sånt! Hahah. Føles ut som om jeg har vært på fylletur til Magaluf. Denne påskeferien her har egentlig bare vært en stor fest! Kunne ønske jeg tok mye mer bilder, for det er ikke alt man husker like godt. Kanskje like så greit at noe går i glemmeboken også? Og apropos bok. Jeg har mistet lommeboken min!!!! Herreguuuud alt jeg klarer altså. Nå mangler jeg både bankkort, førerkort, ruter-kort, nettbank, pluss kvitteringer osv. som jeg trenger. Har lyst til å grave meg ned et par dager. Iallefall helt til tirsdag da jeg starter på jobb.  Nå skal jeg gå en siste leterunde rundt i huset, før jeg rett og slett må innse at lommeboken ikke kommer tilbake med det første. Søren altså. Kan ikke bare folk være snille, og levere tilbake slike ting om man finner det? Da hadde jeg blitt det lykkeligste mennesket i verden, og blitt spart for mye tid og penger det tar for å erstatte alt oppi. Craps. Setter straks kursen hjem til Oslo, det skal bli godt å legge seg i senga si!

over til Sverige

God lørdag alle! Kvelden i går var kjempegøy, så jeg er absolutt klar for andre og siste kveld i Moss. Regner med det blir en tur på byen i de sene nattetimer, og jeg gleder meg masse. Nå har vi nettopp kommet hjem fra Sverige, der vi har shoppet, spist sushi og handlet inn til kveldens festligheter. Jeg kommer ikke over hvor utrolig billig det er der, herreguuuud. Kanskje jeg skal flytte til Sverige, og fremdeles beholde min Norske lønn? Da hadde jeg levd det gode liv ass! Uansett da. I dag tidlig dro Ragnhild meg med ut i SKOGEN for å grille. For det første skjønner jeg ikke hva slags syk aktivitet det er å gjøre dagen derpå, og for det andre liker jeg ikke skog engang. Det ble faktisk ganske koselig likevel da, det må jeg innrømme. Satt i solveggen og koste oss med et par pølser til frokost, før vi hoppet ut av skogsklærene og satt turen mot Sverige. 

Nå skal vi slappe av litt, før det blir å hoppe i finstasen nok engang. Ikveld blir det fest her, før vi drar på byen. Moromoro!!

update

Da har jeg ankommet Moss, og her kom jeg til en slapp gjeng. Påsken tar på altså! Som Ragnhild sier, så skulle man trodd det var en jobb. Haha! Nå skal vi ut på strømpebukse og sushijakt, i håp om at noen butikker er åpne. Gud, det håper jeg virkelig.. De likbleke bena mine har virkelig ikke godt av å se dagens lys. Får frysninger på ryggen bare av tanken.  Planene våre før kvelden er egentlig ikke store. Sofasliting passer meg egentlig midt i blinken på en dag som denne! 
Genser – Acne, Skjerf – Acne, Lue – FWSS, Bukse – BikBok, Boots – DinSko

off to Moss!

  Da forlater jeg hovedstaden til fordel for en helg i Moss. Jeg skal besøke en venninne, og kjenner jeg henne rett kommer det til å bli en helg full av fest og moro. Er det ikke det påsken handler om? Haha! Er litt redusert etter i går. Skulle egentlig bare ut for å ta en øl. Men en øl ble til et glass hvitvin. Et glass hvitvin ble til et glass rødvin. Så en drink. En drink til. Dere skjønner tegninga? Dro på en hjemmefest etter det, før jeg krabbet meg seng i tre-tiden. Kom meg hjem helt på egenhånd. Nesten, iallefall. Det eneste jeg trengte å gjøre var å følge Bogstadveien, siden jeg bor øverst. Selvfølgelig klarte jeg å rote meg bort i en sidegate, der jeg surret rundt i en halvtimes tid, før jeg ringte Birte fortvilt. Plutselig sto jeg utenfor døren hjemme, og bare JIPPI! Alt ordner seg til slutt. Haha! Nå skal jeg slenge Zara i reiseburet sitt, før vi setter kursen mot toget. Vi blogges fra Moss!

påminner: vinn gavekort på 1000 kr @ hm

Vil bare minne dere på konkurransen om å vinne et gavekort hos H&M på 1000 kroner! Les dette innlegget. Vinneren trekkes i morgen skjønner dere, så det gleder å melde seg på nå 😀 Til dere som ikke fikk det med seg, her er en kort oppsumering: På Vera&John har de kjempemasse å velge imellom, og når man melder seg inn får man 100% startbonus opp til 1000 kr. Altså. Om du setter inn 1000 kr, så får du 2000 kr. Om du setter inn 50kr, så får du 100 kr – osv..  Akkurat nå kan man vinne et gavekort på 1000 kroner, om man liker facebook-siden deres. Altså: 1. Lik DENNE siden på facebook.
2. Legg igjen en kommentar her når du har gjort det. 1000 kroner er mye penger det, iallefall på HM der det er så billig!  Dette er bare en påminner! Les gjerne orginalinnlegget mitt HER for mer info 🙂   //Annonse

fridag

God morgen! Åh, nå verker kroppen altså. All skruingen i går tok seriøst knekken på meg. Sov nesten tolv timer i natt, og våknet opp like utslitt som da jeg la meg. I dag kommer jeg til å ta avsand fra alt som i det hele tatt ser ut som en flatpakke fra Ikea. Solen skinner som normalt, og jeg skal nyte den til det fulle! Ingen sitting i husets fire vegger i dag, nei.  I dag har jeg brukt sånn…. to timer på å fikse meg. Ikke fordi jeg har sminket meg så mye, men fordi ting gikk litt saktere i dag enn de ellers pleier å gjøre. Hjelp, er klokken tolv allerede? Jeg må komme meg ut i frisk luft! Kjenner kroppen trenger det nå.
Genseren er fra bikbok, om noen lurte.
Herregud, jeg bor i rot. Men nå er det faktisk ryddig i forhold til hva det var i går, selvom det ser heeelt bomba ut nå og. Huff. 

vaskekjerringa

God morgen! Fikk en tidlig start på dagen i dag, deilig! Nå er jeg nede å vasker i leiligheten til Torild og Julie. Det var jo heeelt strøkent da jeg kom hit, og da er det viktig å etterlate det i samme stand som da jeg kom.  Påskeplanene mine har forresten blitt hakket bedre! Jeg har blitt invitert til Moss av en venninne, og skal tilbringe helgen min der. Det blir sikkert kjempemoro, og jeg gleder meg masse. Reiser på fredag! Siden omtrent alle jeg kjenner reiser på fjellet, eller til Molde i helgen, hadde det vært bittelitt trist å blitt igjen i Oslo “alene”.  Nei, nå må jeg fortsette med vaskingen. Det blir en kjempetravel dag i dag, så jeg må bare holde tunga rett i munnen!

møte og shoppingdag

God morgen, flotte mennesker! Jeg har vært våken siden klokken syv, og tenkte at jeg trengte såpass god tid siden jeg skal i ett møte 10.30. Ehm, det gjorde jeg altså ikke. Nå har jeg dusjet, tatt hårkur, lagt med skikkelig frokost, ordnet meg, gått tur med Zara –  og enda er det over en time igjen.. Kanskje like så greit at jeg har god tid, for jeg vet enda ikke hva jeg skal ha på meg. Sitter bokstavelig talt oppi kofferten min, og er egentlig bare oppgitt. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer å rote så mye!!  Jeg måtte sove i leiligheten til Torild og Julie i natt også, siden jeg rett og slett ikke maktet å starte utpakkingen av min nye leilighet. De er så utrolig snille som lar meg være her!! Settes utrolig stor pris på <3 Sitter her enda i joggisen, jeg. Ååå. Hater å finne noe å ha på meg, iallefall nå som alt er så kaotisk.. Etter møtet skal jeg rett på Ikea for å handle inn litt møbler. Gleder meg! Jeg elsker nye ting til leiligheten. åh, lykke!! Har dere noen spennede planer i dag? Dere er kanskje på fjellet i påsken? Må si jeg misunner dere, for påsken min består bare av flyttekaos! Nei, jeg får finne noe å ha på meg før jeg fyker avgårde til Bogstadveien. Ha en fin tirsdag alle! <3

møbler; check!

Åh, nå er jeg sliten altså. Ikea er ikke bare bare, iallefall ikke når flatpakkene veier opp mot 50 kilo! Nå har jeg og Lars handlet inn det meste jeg trenger til leiligheten, og vi har til og med bært alt opp til fjerde etasje der jeg bor. Nå skal jeg ta meg en velfortjent pause, før det blir å skru opp møblene senere i kveld.  Solen skinner over Oslo i dag, og jeg kunne egentlig ikke bedd om en deiligere påskeferie! Selvom jeg tilbringer meg mellom bygninger og fortauskanter, i stedet for fjell og skibakker – må jeg si jeg koser meg likevel. 
Herreguuuud, den øverste flatpakken på trallen var så sykt tung. Vi brukte sikkert en halvtime på å få den opp trappene hos meg.  Jeg elsker Ikea altså, men nå skal jeg ikke dit igjen før jeg er 40. Minst. 

new appartment

  Woho, da er endelig leiligheten min! Tok over den klokken ett i dag, og da kom også pappa med litt av tingene mine. Det er enda myyye igjen, og siden det omtrent blir dyrere å frakte møblene fra Molde til Oslo, tar jeg meg en tur på Ikea i morgen for å handle inn litt. Sofa, tv-benk og stuebord, pluss litt lamper, pynteting osv. Jeg gleder meg utrolig til alt er på plass, men jeg er forberedt på at det kommer til å bli en lang prosess. Flytting er noe herk altså, og det tar innmarri lang tid å få ting i orden. Moro blir det vel uansett! Etter vi hadde bært opp tingene mine var vi helt utsultet, så vi tok oss en tur på Jacob Aall for å spise lunsj. Nam. Nå skal Birte straks dra hjem igjen til Bergen, og jeg kjenner jeg får litt hjertesorg av tanken.. 🙁 Kunne ønske vi bodde i samme by!!
Vi hadde et aldri så lite danseparty i sta i min nye leilighet. Fler bilder av den kommer senere, akkurat nå er det bare fullstendig kaos her. Nå skal jeg slappe av litt, før jeg følger Birte til flytoget. Ååå, jeg vil ikke at hun skal reise!