EN FAB VÅR

ANNONSE – I samarbeid med Nelly

SETHER (-20%!)

Assa, jeg BOR i dette settet om dagen. Hver kveld sitter jeg å godter meg i den myke genseren og shortsen. Perfekt å slenge på seg etter en lang dag! Eller for en spasertur med hundene, for eksempel 😉

Akkurat nå har Nelly en helt fantastisk kampanje, der du får -20% på HELE kjøpet ditt ved kjøp av minst to varer. Dette gjelder faktisk nesten ALLE merker, og ikke bare NLY Brands (selvom de har ufattelig mye fint, just saying ♥) Som Adidas, Aimn, flere skjønnhetsmerker mm.

JULIA20, SHOP HER

Gir deg -20% på HELE kjøpet ditt (nesten alle merker) ved kjøp av minst to produkter.

Under er noen av mine fav glam looks til våren. Altså, hvorfor ikke pynte seg når man kan?! 😀

HER / HER

HER / HER

HER / HER

HER / HER

Å TENKE ENKELT

Åhhh, å våkne til dette i dag. Magisk!! Disse bildene er helt uredigerte, bare for å si det. Jeg prøver å leve et veldig enkelt liv for tiden. Eller, jeg prøver vel alltid å leve et enkelt liv, men er veldig fokusert på det akkurat nå. Enkelt i form av kontroll av tanker. Det er så mye som henger i lufte nå. Ting som stresser meg, situasjoner hjemme og demoner fra fortiden. Jeg våkner nesten hver morgen med puls, og trenger tid for å “roe” meg før jeg starter dagen. Så må jeg ta valgene mine. Kan jeg gjøre noe med det som stresser meg hjemme? Nei. Er det noe jeg kan gjøre med visse situasjoner? Nei. Så, hva kan jeg egentlig gjøre da? Fokusere på det jeg faktisk har foran meg, og ting jeg faktisk har anledning til å fikse. Som jobb, skole, eller bare å nyte en tur på stranden å leve i nuet uten at hodet kverner.

Tankene våre er viktigere, nei la meg korrigere meg selv, det viktigste vi har. ALT handler om mindsett, og det er kun jeg som kan bestemme meg for hvordan dagen blir. Jeg våknet kanskje også denne dagen med puls, men nå er hodet på plass nok en gang. La dette bli en enkel, og bra dag for deg selv ♥ Fokuser på det du kan gjøre noe med, la alt det andre vente i kø på sin tur.

MINE SISTE ANTREKK OG -20% PÅ HELE NAKD

ANNONSE – I samarbeid med NAKD
NYLAND20 gir -20% på hele siden!

Hei og god søndag! Hvordan har helgen deres vært? Som dere vet har de siste ukene vært en berg og dalbane, men sakte men sikkert jobber man seg tilbake til den stabile hverdagen. Hva folk legger i hverdag er jo selvfølgelig ulikt, men for meg så er det rutiner som gjelder. I dag har jeg nytt siste del av helgen, solt meg litt og fått spist mitt første ordentlige måltid på noe som virker som en evighet. Things are looking up!

Ser også at ting starter å åpne opp hjemme igjen, noe som er superbra ♥ Solen titter frem både her og der, noe som gleder meg å se! Jeg personlig har jo gjort litt forskjellig de siste dagene, og tenkte å vise dere noen snapshots av antrekkene mine siden jeg kom:

Lunch på Manzel!

På vei til BBQ med fine mennesker.

Første dagen jeg kom, nyter de første solstrålene på Puerto Romano.

ALLE ANTREKKENE FRA NAKD ♥

NYLAND20

-20% PÅ HELE NAKD

Som dere ser så har jeg gått MYE i NAKD siden jeg kom hit. Kommer nok til å vise frem langt fler antrekk også (dagens strandkjole og bikini var forøvrig også fra NAKD, men har ikke bilde av det..). NAKD vet dere jo allerede er en av mine FAV nettbutikker med ufattelig mye fint. De har mange forskjellige merker, men helt ærlig er nok favoritten min NAKD sine egne merker. Der alle klærne over er fra bl. annet! Nå kan dere shoppe på hele nettbutikken (minus salgsvarer) for -20% med koden nyland20.

  • Koden gjelder ALLE merker
  • NAKD har gratis frakt og gratis retur
  • Det kommer ingen toll

Med det sagt vil jeg bare ønske alle en superfin søndag videre, og happy shopping! ♥ Nå skal jeg gå meg en kveldstur før portforbudet slår inn. Er egentlig stuptrøtt og vil legge meg nå – men jeg er litt som en valp – jeg må slites helt ut før jeg får sove godt 😉 Vi snakkes i morgen!

ETTER REGNET KOMMER SOLEN

(adlinks) GENSERHER (nå kun 159,-!)/ BUKSEHER (-20!)

Hei på deg din gamle sei! Vet ikke hva som skjer, men nå har jeg begynt å si det til alle vennene mine når jeg svarer på telefonen? Så utrolig barnslig, og ikke spesielt morsomt heller. Ti dager i ensomhet gjør visst noe skrullete med en.

Ellers har jeg hatt en bedre dag! Vil faktisk si den har vært ganske fin. Har fått hentet ut den nye bilen (SÅ mye bedre!!), handlet mat, tatt oppvasken og vasket klær (lol små gleder) og i kveld skulle jeg egentlig slappe av med den tradisjonelle fredagsbiffen i leiligheten. Men, så fikk jeg en invitasjon til å komme over til en venninne på grilling i kveld. Etter ti (eller var det mer?) fryktelig vakselige dager alene var selvfølgelig svaret JA. Så nå skal jeg straks fikse meg, hoppe i bilen og komme meg avgårde.

Må kanskje ikke poengtere det, men sier det likevel. Venninnen jeg skal til og de to andre som er der er endel av min “kohort” her nede, og vi har vært sammen ved flere anledninger allerede. Så det skal bli hyggelig å se de igjen!

 

Ellers er vel en værrapport på sin plass å komme med som den nordmannen jeg er. Nå er det rundt 12 grader og har regnet i ca en uke. Nå sitter vel mange og godter seg der hjemme, men det får så være. Husk, at etter regnet kommer solen!

Ha en fin start på helgen ♥ Oppdaterer utover kvelden på insta og snap.

ET LIVSTEGN

Hei! Beklager at det ikke har vært noe livstegn her inne på en drøy uke nå. Starten på reisen begynte som et brak – på en god måte. Det ble som et ekstremt stort avbrekk fra livet vi alle har hatt hjemme i Norge det siste året, og jeg tror de fire første dager er noe alle trenger akkurat nå. Latter, gøy og moro. Det er noe alle forhåpentligvis opplever i nær fremtid.

Deretter ble det stille her inne. På alle mine sosiale medier, egentlig. På kort tid endret ting seg dramatisk hjemme i Norge. Jeg deler ikke privatlivet til menneskene rundt meg (det får være deres valg), men kort fortalt så er det ganske ille ting som plutselig skjedde.

Dette utløste en slags depresjon i meg. Siden jeg kom til leiligheten den 5.april har jeg nærmest vært sengeliggende. Fysisk umulig å komme seg opp av sengen. Jeg fikk snakket med en psykolog som fortalte at det jeg følte på nå har vært underliggende i kanskje flere år. Jeg var frustrert. Våken i hodet, med en kropp som ikke responderte. Å gå fra soverommet og inn på do tok rundt ti minutter de første dagene, fordi jeg klarte bokstavelig talt ikke å håndtere kroppen. For en relativt sprek og sunn 28-åring som alltid har mye energi er det ganske skremmende, men tydeligvis resultatet av hva en depresjon kan gjøre med noen.

I dag er første dagen jeg logger på macen og er tilbake på mine andre sosiale kanaler. Kan man egentlig holde telling over hvor mange steder man må være tilgjengelig på for dagens influencere? Haha.

Poenget er; man vet aldri hva morgendagen bringer. Èn dag er det lunsj i solen og lykke i hjertet, den neste får man så hjerteskjærende beskjeder at man ikke klarer å fungere som et normalt menneske. I dag er første dagen jeg har klart å reise meg igjen. Bokstavelig talt. Jeg føler meg mye bedre, og fungerer iallfall nogen lunde. Men, å oppleve en sånn påkjenning setter en skikkelig stuck i deg. Man hører ofte om angst og depresjoner, men å oppleve det på “så kort tid” som det jeg har hatt nå setter virkelig ting i perspektiv. Når jeg en vakker dag kommer tilbake til Norge så er ting på plass for å virkelig ta tak i dette. Men, for nå så må jeg ta et valg hver eneste dag om å være takknemlig. Hver dag er en gave, så behandle den som det. Vis at du elsker de rundt deg, og deg selv ikke minst. Plutselig kan alt være over har jeg dessverre erfart.

Vet ikke om det kom så mye poenger eller konklusjoner ut av dette innlegget, men nå føler jeg meg stabil og kapabel til å ta tak i  de kravene som stilles til meg. Jeg har til og med fått gått på butikken å kjøpe meg mat i dag. Når det er en stor erobring, så er det ikke annet enn å le. Eller gråte. Kommer an på hvordan du ser det. Jeg velger å se på glasset som halvfullt.

Nå er jeg iallfall tilbake her på sosiale medier, og selvom jeg ikke spretter opp av sengen klokken syv som vanlig – så kommer jeg meg iallfall opp. Det i seg selv er en gave.

Hold ryggen rak og hodet høyt alle sammen. Vi snakkes i morgen ♥

SKAL JEG SLUTTE Å DELE REISEN?

(adlink) JOGGESETTHER

God morgen! ♥ Tok meg en liten pause fra sosiale medier i går, rett og slett fordi jeg ikke visste helt hva jeg skulle skrive. Min intensjon har aldri vært å provosere eller å vise “fuck you” til alle dere der hjemme. Jeg måtte rett og slett vurdere om jeg i det hele tatt skulle fortsette å dele fra livet mitt her nede eller ei. Nå har jeg tenkt over det, og svaret er selvfølgelig JA – jeg deler. Dette her er livet mitt akkurat nå, og de som syns det er kjipt å følge med på (noe jeg kan forstå!) så er det ingen tvang å klikke seg inn her, eller å følge meg på sosiale medier.

Syns det er dumt å konstant måtte forsvare seg for å “bryte regler”, og at man gang på gang må poengtere at man faktisk følger reglene som gjelder. JA vi bruker munnbind hele tiden (med unntak av når vi spiser, er hjemme eller….. tar bilder som over haha). Vi er ikke sammen med flere enn vi får lov til. Vi holder innetiden fra 23-06. Følger regler på resturanter og stranden. Husk at det som legges ut på story er et sekund eller to av hele opplevelsen! Jeg skal ikke hjem til Norge å smitte dere alle med korona med det første. Husk at jeg også er et menneske som blir lei meg av alt det grusomme jeg får på telefonen min dagen lang. Jeg sier det igjen; konstruktiv kritikk er greit – men nettmobbing er faktisk bare lavmål. Dette er alt jeg kommer til å si om sakene, så nå skal jeg nyte tiden min her nede innenfor koronareglene sine grenser 🙂

Koselig morgentur med hundene! Jeg bor hos Kaltrina og Gustaf til mandag, så nå føler jeg at jeg er på “ferie” fram til da. På mandag innkvarteres jeg i leiligheten jeg skal bo i resten av reisen, så da er det back to work og skole.