BILLION DOLLAR BROWS

Søndag kveld allerede. Er det bare meg eller har denne uken gått utrolig fort? I dag har jeg ikke gjort mye spennende. Med en hel dag fri har jeg egentlig stått noen timer på badet og testet ut forskjellige sminkelooker. Det er jo partysesong for fullt disse dager, og da er det greit å ha sminken på plass slik at man ikke trenger å eksprimentere på selve kvelden man skal ut 🙂 

annonse

I samarbeid med coverbrands.no tenkte jeg å vise dere noen supre produkter fra Billion Dollar Brows i dag. Dere har nok lest mange anbefalinger av disse produktene før, og det er ikke så rart med tanke på hvor gode de er. Om du bruker koden JULIABDB i kassen får du -20% rabatt på ALT fra BDB som ikke er nedsatt fra før. Resten av utvalget finner du HER.


1. The brow buddy. Hjelper deg med å finne din brynfasong. 2. Brow-pencil Nordic. 3. Vinklet påføringskost. 4. Brynpudder. 5. Highlighter for brynbenet. 6. Bryngele som holder hårene på plass.


Steg 1: Mål opp etter din ansiktsfasong, slik at du får symetriske og perfekte bryn i forhold til hvordan ansiktet ditt ser ut. Den finner du HER. Tips! Det kan være lurt å “markere” underveis med brynpennen/pudderet du skal bruke slik at du husker hvor hvert punkt er. 


Bilde 1: Mine øyenbryn uten noen ting.
Bilde 2: På venstre bryn har jeg fyllt inn med brynpennen fra BDB. Den finner du HER. Denne er litt lysere enn den orginale, perfekt til de med lyse bryn slik som meg.
Bilde 3: Der har jeg fyllt inn med kosten og brynpudderet fra BDB. Her ser dere forskjellen fra pennen til venstre og pudderet til høyre. Pudderet finner du HER, og kosten HER.


Highlighter for bryn! Påfør på brynbenet under der du har tegnet på bryn, det lysner virkelig opp og løfter hele looken. Jeg tok på ganske mye for å vise hvordan fargene ser ut, man skal naturligvis blende det ut 🙂 Du finner pennen HER

Til slutt går jeg over brynene med bryngeleen slik at hårene holder seg på plass gjennom dagen. Utrolig kjipt om de står hver sin vei etter noen timer, så den er veldig god å ha!

Husk at dere får -20%rabatt ved bruk av koden JULIABDB.

30.11.2014

Hei! I dag handlet jeg faktisk inn mine aller første julegaver. Vel og merke fra internett siden ingen butikker er åpne i dag. Det føles helt utrolig digg å være i gang, for er det noe jeg virkelig elsker så er det å kjøpe gaver til mine nærmeste. Syns det er så gøy å overraske og gi de noe som settes pris på. Men det har seg også slik at nå for tiden har man som regel råd til å kjøpe seg det man har lyst på, derfor er det ekstra vanskelig å gi gaver. Kanskje personlige gaver er det nye?

Nå skal jeg fortsette julegavehandlingen, pluss litt shopping til meg selv siden nelly har salg frem til midnatt. Med 20% avslag på alt over 500kr er det endel å spare! Bruk koden BLACKFRIDAY i kassen så får du også rabatt 😀 Under er noen av mine favoritter, pluss sko til bare 200kr!!

annonselenker 


Kjole her.


Jumpsuit her.


Wrapkjole her (som endelig har kommet inn igjen på nelly!!)


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER

KARBOHELG

Jeg misunner de menneskene som slutter å spise når de er mett. At mat liksom ikke er et stort fokus i hverdagen for de, og de spiser seg ikke mett som en gris og ruller på gulvet etterpå. Slik er nemlig jeg! Mat er en av hverdagens aller største gleder, og jeg spiser meg mer enn gjerne mett både en, to og tre ganger for dag. I går var virkelig en helt ille dag, da jeg hadde noe i munnen fra jeg sto opp til hodet fant puta ved leggetid. Det er derfor jeg elsker lørdager! Det er den éne dagen i uka jeg tillater meg selv å spise hva jeg vil, i hvor store mengder jeg vil. Om jeg hadde gjort det hver dag hadde jeg vært usedvanlig overvektig. Så jeg kan liksom ikke si at jeg “ønsker at det er lørdag hver dag” heller. For jeg vil ikke være overvektig. 

Nå er det søndag og min spisedag for uken er over. Startet dagen med egg og bacon som ikke er det sunneste i verden, men det driter jeg egentlig i. Nå vasser jeg rundt i leiligheten i en av mine favorittjoggedresser. Ah, søndag i mitt 9829;


Jeg har på meg genser fra Morris HER, de har den også i hvit HER. Bruk koden BLACKFRIDAY så får du -20% rabatt på den 😀 (annonselenke)

NÅR MAN SOVER BORT DAGEN

Ops?

Da jeg våknet i dag tidlig var jeg full av energi til å gjøre ferdig den litt for lange to-do-listen min. Nummer 1 på listen var å kjøpe nytt minnekort til kamera og handle inn mat til kvelden, og det gjorde jeg også. Etter en stressende handletur, som forsåvidt føltes ut som om halve Bergen var samlet inne på samme matbutikk og spilte handlevogn-rally kom jeg hjem. Som blogger går halvparten av jobben fra macen, og i dag naturligvis fra sofaen. Men før jeg skulle starte på ditten og datten så måtte jeg ha en liten Game of Thrones pause. Vel fortjent siden det er lørdag tenkte jeg. Den gode følelsen varte tydeligvis noen timer for lenge, siden jeg nettopp våknet opp på sofaen etter tidenes heftigste powernap. Det var mørkt ute og jeg skjønte mildt sagt ikke en dritt, og var sikker på klokken var tre på natten. “Heldigvis” var den ikke mer enn syv. Men for å si det sånn folkens, dagens plikter fører jeg over til i morgen. Jeg rakk jo ikke å se ferdig episoden med GOT engang!! Det skal jeg altså gjøre nå, hehehe. 

PØLSE OG STAPPE

Dere blogglesere er best! Fikk tips om å dra å spise på Lysverket, og det gjorde vi i går. Herlighet for en matopplevelse altså, vel verdt pengene. Vi spiste fem retter med tilsvarende vinmeny, og alt jeg kan si er NAM. Gode matopplevelser har definitivt gitt mersmak, så det første jeg gjorde da jeg våknet i dag var å dra på meny for å handle inn til kveldens treretters. Tidligere var jeg ikke så interessert i “god” mat, og det beste jeg visste var potetmos fra Mills og grillpølser. Jeg skal ikke lyve, for jeg elsker det enda, men nå setter jeg så utrolig mer pris på skikkelig mat laget fra bunnen av. 

Mine planer for denne lørdagen er egentlig å slappe heeelt av, har en date med popcorn-time og game of thrones! Med andre ord skal det mye til å dra meg opp av sofaen. 

BLACK FRIDAY

Annonse

Fredag 28. november! Noen som vet hva det betyr? Nemlig Black Friday! Kommersielt sett er det nok en av de største shoppingdagene før jul, der mange butikker velger å ha store salg. En av de butikkene er Miinto, noe selvfølgelig jeg er veldig glad for siden de fører omtrent alle merkene jeg bruker hver dag. De gir dere 20% avslag på alt i 24 timer! Visste dere forresten at Høyer er en av butikkene Miinto fører? Det er jo ikke alle som har en Høyerbutikk nær seg, så det er virkelig noe å juble for 🙂 De har selvfølgelig også de store merkene som Samsøe Samsøe, Designers Remix, Woolrich, Ganni, Primeboots, Svea og Ugg – men også mye annet. Her finner man garantert noe man liker. Under har jeg satt sammen en kollasje med mine favoritter. Et nytt favorittmerke for meg er Leo Wulff, syns de har så mange fine vesker til en fin penge. 


1. og 2. – Leo Wulff 9829; 3. og 4. – Gestuz 9829; 5. og 6. – Ugg 9829; 7. Gestuz 9829; 8. Ugg 9829; 9. og 10 – Designers Remix 9829; 11. Lexington 9829; 12. Missoni 9829; 13. Primeboots 9829; 14. Lexington 9829; 15. Designers Remix

 Salget gir dere 20% avslag på alt, om du bruker koden BLACKFRIDAY i kassen. Den gjelder til klokken 12 i morgen. Happy shopping!

UKENS HURTIGSKRIVING

Syv minutter der jeg skriver ned det første som popper inn i hodet mitt, fra NÅ.

I kjent stil starter jeg denne hurtigskrivingen med å si at jeg ikke har peiling på hva jeg tenker. Jeg vet jo egentlig det, men som sagt en million ganger før er det vanskelig å bestemme seg for hva man faktisk skal tenke på når det gjelder. Jeg hater også å måtte gjenta meg selv på bloggen, for det er jo bare sykt irriterende for leserne. Jeg blogger jo flere ganger om dagen, og jeg er faen meg imponert over meg selv og alle mine bloggkolleger som faktisk kommer på ting å skrive hver dag. Oi der skrudde iPhonen min seg på, endelig! Følte meg nesten naken et sekund der, når den var strømtom altså. Rart hvordan man reagerer uten telefonen sin. Jeg har med meg min stort sett overalt, til og med når jeg gjør fra meg på do. Sykt ekkelt. Jeg har blitt en bakteriofob (?) i det siste, altså at jeg blir helt stressa av skitt og tenker på hvor mye bakterier det faktisk er i ting. Bare tenk på telefonen din da, det er jo helt jævlig ekkelt når man faktisk tenker over det!! Etter en svett treningsøkt med bytting av sanger på spotify, eller en fuktig kveld på byen der gudene vet hvor mobilen har vært. Jeg har kjøpt antibakkservietter for å tørke over telefonen min hver gang jeg kommer hjem. Ja jeg har blitt en gal bakteriedame..

Apropos bakterier! Jeg fatter fremdeles ikke at noen mennesker fremdeles ikke lukker toalettlokket når de er ferdig på do. Visste dere at bæsjebakterier sprer seg i en meters omkrets utover rommet når du spyler??? ÆSJ!!! Jeg klarer ikke engang tenke på det uten å brekke meg. Tenk så mange som faktisk pusser tenna sine med bæsj lizm. Æsj. Okei da fikk jeg ut litt irritasjon rundt det med bakterier. Startet nettopp å se på game of thrones forresten, syns første episode var dritkjedelig. Men siden alle sir det er “den beste serien ever” så må jeg gi den et forsøk. Har også nettopp skaffet meg popcorn time! For en oppfinnelse, jeg er helt i himmelen. Ingen mer kjedelige dager her i hus. Forundrer meg ikke om jeg ender opp på rehab for serieavhengighet. Serier er det beste i verden 9829;9829;9829;9829; 

Det var mine tanker før leggetid, sov godt! Del gjerne dine tanker med meg, det syns jeg er så gøy!


Her er en kul kollasje av alle profilbildene mine på facebook xP 

THREE DOWN, ONE TO GO!

Hei, nå har jeg nettopp kommet hjem fra min første eksamen på BI! Det er vel og merke min tredje så langt i år totalt sett, så heldigvis var jeg ikke veldig nervøs før dagens test. Jeg tror det gikk… greit? Skrev iallefall mange sider, men det er vel ikke slik som på ungdomsskolen at man får høyere karakter for fler sider det er. Haha! Spørs om det var faglig nok for sensoren sin smak, men det finner jeg vel ut når karakteren kommer. Orker helt ærlig ikke stresse mer rundt det enn nødvendig, for det er da så mange andre ting man kan bruke tiden sin på. Hihi! Merker jeg sitter litt å tripper i sofaen, for nå skal jeg nemlig dra å hente bebisen min Zara! Jarl og Jon har vært noen engler og passet henne mens jeg har vært borte, men nå merker jeg at savnet er stort altså. Nå har jeg forresten bare én innleveringseksamen igjen før ferie, og jomfu Mariaaa det skal bli godt med jul. 

VALGETS KVAL

På en dag som denne er det vanskelig å bestemme seg for hva man skal gjøre. Siden man har vært så flink å ha eksamen, burde man kunne unne seg en fridag med snop, tv-serier i sofaen og virkelig nyte livet (min definisjon på livsnyting iallefall). Men egentlig burde man jo sitte med nesen begravd i boken for å forberede seg til neste eksamen. What to do? Jeg gjorde litt av begge deler, det var iallefall planen helt til jeg sovnet på sofaen for noen timer siden og våknet nå. Ehhm, wops? Kanskje ikke så rart med tanke på hvor lite jeg sov i natt, og i helgen generelt. Hater likevel å sove på dagen, føler meg helt forjævlig etterpå. Nå har jeg uansett en million ting å gjøre, så blir nok sent i kveld også. Hardt liv ass. Neida, det kan jeg ikke si. I morgen er det heeelg! Tenkte meg ut å spise, kom gjerne med resturanttips. Bare jeg som føler det ikke er særlig bra resturanter i Bergen forresten? Eller vet jeg ikke de rette plassene å dra?


Kåpe – Zara / Skjerf – Becksøndergaard / Jeans – GT / Sko – Primeboots  / Lommebok – Mulberry

HJEMREISE

Kofferten(e) er pakket og jeg er på vei mot Bergen. I morgen har jeg min første eksamen på BI, og hva kan jeg si? Kunne nok både vært bedre forbredt både faglig og mentalt. Å dra til Oslo var definitivt ikke en god idé, selvom jeg har fått lest her så ville jeg nok lest mer på skolen i Bergen. Forhåpentligvis blir dette en lærepenge for meg, men det skal man ikke si for sikkert siden jeg er svært korttenkt. Min spontanitet har dessverre alltid vært en forbannelse, selvom jeg har fått sykt mye bra ut av den også. Jeg ønsker uansett meg selv lykke til og satser på en god karakter!


Jakke – Zara / Bluse – Zara / Skjerf – Acne / Jeans – Acne / Sko – Primeboots / Klokke – Marc Jacobs

Etter denne langhelgen er jeg utrolig sliten, noe jeg ser veldig godt på meg selv på bildene over. Haha! Hello sengekos, Zara og ansiktsmaske <3