KARBOHELG

Jeg misunner de menneskene som slutter å spise når de er mett. At mat liksom ikke er et stort fokus i hverdagen for de, og de spiser seg ikke mett som en gris og ruller på gulvet etterpå. Slik er nemlig jeg! Mat er en av hverdagens aller største gleder, og jeg spiser meg mer enn gjerne mett både en, to og tre ganger for dag. I går var virkelig en helt ille dag, da jeg hadde noe i munnen fra jeg sto opp til hodet fant puta ved leggetid. Det er derfor jeg elsker lørdager! Det er den éne dagen i uka jeg tillater meg selv å spise hva jeg vil, i hvor store mengder jeg vil. Om jeg hadde gjort det hver dag hadde jeg vært usedvanlig overvektig. Så jeg kan liksom ikke si at jeg “ønsker at det er lørdag hver dag” heller. For jeg vil ikke være overvektig. 

Nå er det søndag og min spisedag for uken er over. Startet dagen med egg og bacon som ikke er det sunneste i verden, men det driter jeg egentlig i. Nå vasser jeg rundt i leiligheten i en av mine favorittjoggedresser. Ah, søndag i mitt 9829;


Jeg har på meg genser fra Morris HER, de har den også i hvit HER. Bruk koden BLACKFRIDAY så får du -20% rabatt på den 😀 (annonselenke)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg