TO ÅR MED DEG

I dag er det to år siden jeg ble sammen med denne fantastiske mannen ♥ Vi møttes for første gang på en åpningsfest holdt av en felles bekjent, og siden den dagen så har det vært oss to. Vi kom fra helt forskjellige liv, du med to barn, hus og forpliktelser. Jeg som en ung 25-åring som bare flakset rundt å levde livet. Det har vært mange utfordringer, og til tider vanskelig å forene de to verdene. Men, vi har alltid hatt kjærligheten og kommet oss igjennom hver eneste utfordring ♥ Jeg elsker deg, og gleder meg til mange, mange, mange år sammen med deg. Tenk at jeg er så heldig!

HELGEN OPPSUMMERT

ANNONSE – Affiliatelinker

TOPPHER / BUKSE OG BELTE – NAKD / HEELSHER (-40%!)

Hei og god søndag! Hvordan har helgen vært? Min har vært så koselig! ♥ På fredag var det bursdagsfest for Andreas, og i går så feiret jeg og typen at vi hadde vært sammen i to år. Spiste lunsj på Skur 33 (ble litt skuffet over maten dessverre, men locationen er fantastisk), før vi møtte June og Thomas for middag og kos på Delicatessen. Så ja, dette ble en veldig kjedelig oppsummering av helgen min men det får gå på en seig søndag.

Vil også minne på at Nelly har startet sitt store sommersalg, de har så mye fint til opptil – 70%! Her kan man spare mye penger 😀

HER / HER / HER
HER / HER / HER
HER / HER / HER

ENDELIG KJØPT LEILIGHET!

Hei alle fine, og gooood fredag! Den beste dagen i uken 😀 Selvom hver dag er en fest så er det noe ekstra spesielt med fredager. Hihi! Apropos overskriften, så er det ikke jeg som har kjøpe meg leilighet – men Glenn! Prøvde meg på litt click bait der ja 😉 Dette har vært en stor drøm og en enda større milepel for han, så at han nå endelig har funnet drømmeleiligheten er så ufattelig fint. Da megleren ringte i går å fortalte at han hadde vunnet budrunden føltes det nesten ut som om jeg hadde kjøpt meg leilighet, haha.

Kjekkeste bestevenn! Vi måtte selvfølgelig feire i går, så vi startet kvelden på Villa Paradiso med digg pizza og bobler i glasset. Anbefaler pizzaen “Burrata”, bare bytt ut ansjosen med salami så har du en sikker vinner 😉

     

Litt rotete med bilder i dette innlegget, men det får gå! Etter vi hadde vært på Villa Paradiso så dro vi videre på fransk aften i bakgården på Gamla å møtte noen andre venner. Der ble vi sittende et par timer å skravle før jeg tok tidlig kveld i går. Det er mye som skjer i helgen, så jeg orket ikke å våkne opp trøtt og sliten i dag tidlig. Kjæresten er straks i Oslo og vi skal feire at vi har vært sammen i hele to år. Herlighet som tiden flyr ♥ Gleder meg som en gal til å se han igjen!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, få på babe-trynet å dra på Bislett Kebab å kjøpe en velkomstgave til typen 😉 Noen foretrekker gaver, mens andre bare vil ha en svær, juicy kebab.

ET JA-MENNESKE

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

BLUSE – NAKD / BUKSEHER  (nå på -50%!)

Hello babes! ♥ For en sosial uke dette har vært, og fremdeles er. Det er så typisk meg å si ja til absolutt alt så fort jeg er i Oslo, og da blir det ikke mye tid til overs. Må prøve å finne en bedre balanse der ikke hver dag er hurramegrundt, men det kommer nok når jeg får “bodd meg inn” litt 😀 Men det er sommer, sol og man må bare være takknemlig for man faktisk har mange muligheter rundt seg.

Ellers har Nelly startet sommersalget sitt, der kan man virkelig gjøre et kupp med opptil -70% rabatt!! Det er SÅ mye fint som ligger for salg, og her kan man spare masse 😀 Under finner du mine favoritter:

HER / HER / HER
HER / HER / HER
HER / HER / HER

Nå er jeg straks klar for en ny og solfylt dag her i Oslo. Jeg craver skikkelig pizza fra villa paradiso i dag, så skal ikke se bort fra at det blir en sen lunsj der.

Vi snakkes litt senere!

MINE ANTREKK FRA MORGEN TIL KVELD

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

I dag har vært en fin dag! Sto opp tidlig (selvom jeg var knalltrøtt etter nattens marerittdrama), krysset av ALT på to-do listen min, tok en øl på uteservering med Ingeborg og Glenn – men sist (absolutt ikke minst!), jeg åpnet meg for Glenn som jeg aldri har gjort før. Jeg syns ofte det kan være vanskelig å prate om de skikkelig vanskelige tingene. Jeg kan godt ta en tur på overflaten, men å virkelig gå ned i roten er ganske privat og tøft for meg. Glenn er jo en av mine aller beste venner, så det skulle egentlig bare mangle. Men, jeg er faktisk ganske privat på hva som skjer under overflaten, og det er noe jeg ønsker å jobbe med. Vi alle har våre fordeler og ulemper. Vi har alle vår bagasje, tung eller lett. Man kan gjerne kjempe for å vedlikeholde fasaden, men om man ikke gjør samme jobb på innsiden  så skinner sprekkene fort igjennom.

Uansett, tilbake til overflaten:))) I dag så tenkte jeg å vise dere mine antrekk fra morgen til kved. Fra joggis da jeg står opp, til sommerlig antrekk på dagtid, og en mer “casual smart” på kvelden.

TOPPHER / SHORTSHER

Nå som det er varmere ute finnes det ikke noe bedre enn å slenge på seg et digg joggesett med shorts! 😀

TOPPHER / SKJØRTHER

Hvor søtt?? Som mange kanskje vet så eeeelsker jeg matchende sett. Man kan jo selvfølgelig bruke skjørtet og toppen hver for seg med andre ting, men jeg foretrekker at det matcher 😉

BLAZERHER / DRESSBUKSEHER

Sist, men ikke minst kommer en ganske typisk “Julia-stil”. Jeg går som regel i dressbukse på høst og vinterstid, men nå på sommeren foretrekker jeg en fin og tynn dressbukse med en feminin cardigan til. Like fint som til fest, eller eventuelt med en topp under til hverdangs.

Beklager rotete og rart innlegg, håper alle har en fin tirsdag! ♥

MIN FASTE MORGENRUTINE PLUSS EN DRAMATISK NATT

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

GENSER – AIMN HER / TIGHTS – AIMN HER / SNEAKERS – NLY HER

Går det egentlig en eneste uke her på bloggen der jeg ikke nevner søvnen min i flertallige innlegg? Dere må tro jeg er verdens mest innholdsløse person. Kanskje jeg er det? I dont know, men jeg MÅ bare snakke om denne natten en siste gang for denne uken 🙁 Lover å ikke skrive mer om det før over helgen. Jeg drømmer så ekstremt mye rart for tiden, og i natt var selvfølgelig inget unntak. På nattens program så hadde kjæresten min tatt dop (må bare understreke at han er 100% mot den slags), og han var helt rusa. Jeg prøvde å roe han ned og bare “jeg kan hjelpe deg!!”. Det var umulig å prate til han. Så begynte rommet vi var i å gynge frem og tilbake. Møblene fløy rundt oss og vi fikk beskjed om å løpe ut derfra da dette spesielle rommet hadde noen grusomme spøkelser som kom til å drepe oss. Plutselig våknet jeg brått opp av verdens høyeste alarm i dag tidlig med en hjerterytme som nærmest slo ut av brystet mitt. Stusser selvfølgelig på hvor den kreative drømmefantasien min kommer fra? Kanskje en blanding av at jeg startet på “white lines” på netflix i går kveld (derav dopen), at jeg tekstet med kjæresten rett før jeg sovnet og at jeg var på samme event som Lilli Bendriss forrige uke. Artig kombo iallfall. Det blir ikke mer moro enn man gjør det til selv 😉

Men OK, dette innlegget skulle egentlig handle om morgenrutinene mine!

Om jeg ikke var tater nok fra før med all den reisingen min, så har jeg iallfall blitt det nå så mye som jeg vandrer rundt i Oslo by. Det første jeg gjør nærmest hver eneste morgen er å gå meg en lang tur. Gjerne en drøy time, pluss minus. Det er så deilig å våkne på den måten. Bare ta bena fatt uten en bestemt destinasjon. Hører på podcast, reflekterer, klargjør hodet for dagen. Den beste følelsen!

Når jeg kommer hjem ordner jeg meg en stor og sunn frokost. Lager proteinrundstykker, koker opp egg og koser meg. Deretter er det fiksings, og jeg er klar for en ny dag.

Smilende egg er seriøst noe av det beste jeg vet! Spiser det til frokost hver eneste dag.

GENSER – AIMN HER / TIGHTS – AIMN HER / SNEAKERS – NLY HER

Seee så fint lys! Det gir meg så mye energi ♥♥♥

Akkurat nå sitter jeg på Espresso House i Bogstadveien. Skal prøve å jobbe effektivt frem til klokken 14, før solen forhåpentligvis titter frem og man kan sole seg litt! All I want for christmas is a little bit of color on my body. Neida, joda. Snakkes senere!

MANDAGENS HANDLEKURV

Ukens første mathandel! Tidligere handlet jeg ofte for hele uken, mens nå syns jeg det er vanskelig å planlegge for så mange dager. Spesielt her i Oslo da det ofte er middagsinvitasjoner og restaurantbesøk som kommer brått på! I dag har jeg altså handlet inn det basice som jeg ikke hadde i kjøleskapet fra før.

Til frokost går det som regel i havrerundstykker (mikser bare eggehvit og havregryn) egg og melk. Til lunsj blir det lomper med diverse grønnsaker, philadelphia og kjøttpålegg. Har i tillegg kjøpt inn til to middager. Lompepizza og chicken red curry i morgen!

Dette er absolutt ikke en kreativ og spennende mathandel, men helt vanlig hverdagsmat 😀 Siden jeg lager ganske mye “dyre” middager med mange ingredienser, prøver jeg å holde det litt mer nøktern når det lar seg gjøre. Målet for uken er også å spise med grønt, da jeg mildt sagt er ekstremt dårlig på det. Kom gjerne med sunne lunsj og middagstips ♥

Ellers har mandagen gått såååå seigt. Klokken er over syv og jeg er ikke ferdig med jobb enda. Jeg hadde hele fire oppgaver jeg måtte gjennomføre. 1. blogge 2. bestille pakke til et samarbeid 3. skrive jobbplan for uken og 4. blogge igjen. Med andre ord; oppgaver jeg kunne gjort på under tre timer…….. Men men, vi får satse på en mer effektiv dag i morgen. Hihi. Håper alle har hatt en fin dag! ♥

UKEN SOM GIKK

ANNONSE – Affiliatelinker

AKKURAT NÅ:

Har jeg nettopp spist frokost etter en lang morgentur på halvannen time. Spaserte rundt i Frognerparken, Bogstadveien og Majorstuen uten noe mål og mening, bare for å våkne opp litt. Jeg fikk ikke sove i natt, og var heeelt zombie da alarmen ringte. Frisk luft hjelper heldigvis 😀 Glenn sitter rett over meg å har hjemmekontor, og utenfor skinner solen som bare det. Åh, nå er sommeren neeesten her folkens ♥

UKENS ANTREKK:

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER / SKOHER

KJOLEHER

GENSERHER / TRENINGSTIGHTS – LIGNENDE HER

UKENS HØYDEPUNKT: 

Å komme tilbake til Oslo, og alle de fine vennene mine! ♥ Fredagen var et stort høydepunkt med matlaging, middagsbesøk og skravling til langt ut på natten. Meg, Glenn og Andrea satt faktisk oppe til klokken fire å pratet. Har ikke vært våken så lenge på leeenge.. Haha 8)

UKENS NEDTUR:

Selvom å reise til Oslo var et stort høydepunkt, er det selvfølgelig med en bismak. Jeg kunne virkelig ønske at jeg fikk det til å fungere i Bergen, for alt jeg vil er jo å bo i samme hus som kjæresten min. Å gå tilbake til avstandsforhold kommer til å bli veldig krevende, og akkurat nå frister det mest å kaste inn håndkleet å bare reise tilbake til Bergen. Heldigvis er jeg klar over at disse tankene kommer til å ta meg i bølgedaler i tiden som kommer, og at jeg må tenke på at dette er det riktige valget på sikt ♥

UKENS ØNSKELISTE:

Nå har Nelly startet sommersalget sitt med opp til 70% rabatt 😀 Dette ønsker jeg meg fra salget ♥

HER / HER / HER
HER / HER / HER

UKENS MIDDAG:

Lagde denne fiskegryten til gjengen på fredag. SÅÅ god!

UKENS CRAVING:

Jeg hadde cravet sushi hele uken, så jeg og Glenn dro for å spise det på torsdag. Det var kjempegodt, helt til jeg fikk en helt forferdelig laksemaki. Det var som om fisken vokste i munnen, og det var like før jeg faktisk måtte kaste opp. Nå blir det ingen sushi på meg en stund fremover, for å si det sånn..

UKENS TANKE:

Tankene mine er all over the place for tiden, og jeg har vanskeligheter med å få de til å lande om det gir noen mening? Var det riktig å dra til Oslo? Burde jeg bare prøvd litt til? Hva skjer fremover med leilighet? Hvor vil jeg bo? Hva vil jeg gjøre? Jeg aner ikke! Såå man får bare ta ting som de kommer, så lager man veien mens man går 😀

MÅL FOR DEN NYE UKEN:

Utenom jobb og trening så kommer kjæresten hit på fredag! Vi har toårsdag i helgen, så den skal selvfølgelig feires. Tenk at vi har vært sammen i to år, det har gått så utrolig fort. Jeg gleder meg iallfall veldig ♥

DEN TREDJE SØNDAGEN

Reklame |

ANNONSE – Affiliatelinker

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER / SKOHER

Er det bare meg, eller har denne uken vært veeeeeeldig lang? Føler det har vært søndag minst tre dager allerede, haha! Jeg har virkelig hatt en superfin, sosial og gøy helg. Mye god mat, gode venner, fine samtaler og deilig vin. Kunne faktisk ikke ha blitt bedre! ♥ Avsluttet helgen med å dra på kino med en venninne i sta. Vi så “parasite” som var en utrolig spesiell film. Noen som har sett den? Hadde hørt at den var så bra, men må helt ærlig innrømme at jeg satt igjen som et spørsmålstegn. Forklar meg gjerne meningen bak filmen, om noen vet.

Nå merker jeg at jeg er veldig klar for en ny uke med nye utfordringer. Målet for uken er bare å stå opp tidlig, være flink til å trene, jobbe hardt og nyte mens jeg kan innimellom 😉

Hvordan har helgen din vært? ♥

KVELDENS MATHANDEL

ENDELIG FREDAG! Den beste dagen i uken! Hvorfor? Fordiiiiii da betyr det som regel handling (elsker å handle mat), lage noe ekstra godt (elsker å lage mat), drikke god vin (elsker god vin), være sosial og nyte hverandres selskap (elsker å nyte selskap). Så ja, der har du oppskriften på en perfekt start på helgen for meg.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en koselig handletur i Bogstadveien, har handlet inn deilig fersk fisk, blåskjell og sjømat til kveldens middag. Det kommer til å bli så godt! Vi blir hele åtte stykker rundt bordet i kveld, med flere av mine favorittmennesker. Gledings!

Nå sitter jeg nærmest å tripper på kjøkkenstolen fordi jeg er så klar til å hive meg inn på kjøkkenet for å starte matlagingen. Ville bare titte innom for å si hei, og GOD HELG ♥