MINE ANTREKK FRA MORGEN TIL KVELD

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

I dag har vært en fin dag! Sto opp tidlig (selvom jeg var knalltrøtt etter nattens marerittdrama), krysset av ALT på to-do listen min, tok en øl på uteservering med Ingeborg og Glenn – men sist (absolutt ikke minst!), jeg åpnet meg for Glenn som jeg aldri har gjort før. Jeg syns ofte det kan være vanskelig å prate om de skikkelig vanskelige tingene. Jeg kan godt ta en tur på overflaten, men å virkelig gå ned i roten er ganske privat og tøft for meg. Glenn er jo en av mine aller beste venner, så det skulle egentlig bare mangle. Men, jeg er faktisk ganske privat på hva som skjer under overflaten, og det er noe jeg ønsker å jobbe med. Vi alle har våre fordeler og ulemper. Vi har alle vår bagasje, tung eller lett. Man kan gjerne kjempe for å vedlikeholde fasaden, men om man ikke gjør samme jobb på innsiden  så skinner sprekkene fort igjennom.

Uansett, tilbake til overflaten:))) I dag så tenkte jeg å vise dere mine antrekk fra morgen til kved. Fra joggis da jeg står opp, til sommerlig antrekk på dagtid, og en mer “casual smart” på kvelden.

TOPPHER / SHORTSHER

Nå som det er varmere ute finnes det ikke noe bedre enn å slenge på seg et digg joggesett med shorts! 😀

TOPPHER / SKJØRTHER

Hvor søtt?? Som mange kanskje vet så eeeelsker jeg matchende sett. Man kan jo selvfølgelig bruke skjørtet og toppen hver for seg med andre ting, men jeg foretrekker at det matcher 😉

BLAZERHER / DRESSBUKSEHER

Sist, men ikke minst kommer en ganske typisk “Julia-stil”. Jeg går som regel i dressbukse på høst og vinterstid, men nå på sommeren foretrekker jeg en fin og tynn dressbukse med en feminin cardigan til. Like fint som til fest, eller eventuelt med en topp under til hverdangs.

Beklager rotete og rart innlegg, håper alle har en fin tirsdag! ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg