NOE Å GLEDE SEG TIL!

God kveld alle sammen! Om nøyaktig fire timer har jeg vært våken i et døgn, likevel sitter jeg lys våken i senga å oppdaterer dere. Kom hjem fra Oslo for en knapp time siden, og for en moro dag jeg har hatt!

Jeg ble som sagt med guttene bak REGN i Bergen på innkjøp i Oslo. Det er en helt ny butikk noen kompiser av meg skal åpne den 20. august. Denne uken har de vært i Oslo for å finne plaggene som skal fylle butikken, og i dag fikk jeg bli med å se på dameplaggene. Vi har vært innom forskjellige merker, og fy så mye kult vi valgte ut! Nå vet jeg jo nesten alt av plagg som kommer for dame i butikken til åpningen, og jeg kan si at her er det bare å GLEDE seg. Så utrolig mye kult! Jeg ville jo shoppe alle klærene og skoene selv, men da er jeg redd for at jeg må selge både Zara, macen min og meg selv på gaten. Så mye fint er det altså!

P7300003-2På første innkjøpsmøte med Rains. Her ble det valgt ut mange fantastiske regnjakker. Noe annet kan man ikke forvente i Bergen?

P7300004-2Sneakpeek på noen av sneakersene fra M.A.M.B.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPå Minimum, der både jeg og Heidi gikk helt bananas! Alt for mye fint, og for noen nydelige priser da dere! Heidi ser dere på bildet under. Hun hilste jeg på for første gang i dag. En utrolig søt jente med et veldig godt øye for fashion. Jeg lærte mye av henne i dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P7300013-2Gutta sitter å jobber litt mens vi jentene løp rundt som høner hos Minimum. Som sagt, alt for mye fint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg bikke tænå, som man sier i dypeste Fræna. Det betyr å legge seg. God natt, vi snakkes i morgen! ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg