EN LITEN OPPFRESHNING

(Sponset behandling)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra sengekanten! Jeg har faktisk allerede hoppet til køys, og grunnen til det er fordi alarmen er satt til klokken fire (!!) i morgen tidlig. Evt i natt som man også kan kalle det. I morgen skal jeg nemlig til Oslo på dagstur! I Bergen åpner det en butikk som heter Regn om bare noen uker, og i morgen er jeg så heldig som får være med gutta bak på innkjøp. Det er nemlig fire gutter som skal åpne butikken og de ville ha med seg en jente som kan hjelpe med jenteplaggene. Hvor mye hjelp jeg er til vet jeg ikke enda, men det blir spennende å se 🙂 Gleder meg uansett!

Dagen i dag har vært ufattelig travel. Kom inn døren her hjemme bare for en halvtime siden, og nå er jeg som sagt straks klar for senga. Ville bare titte innom for å vise dere min nye oppdolling! Jeg var hos flinke Evija på TL Salongen Laguneparken for å freshe opp både tær, fingre og vipper før helgen. Utrolig flink og søt jente 🙂 Jeg går egentlig fast til Jeanette Helen, men siden hun er på ferie gikk jeg til Evija i stedet. Angrer ikke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg la singelvipper denne gangen, det er ikke like fyldig som 3D vipper men gir absolutt de etterlengtede dådyrøynene likevel!

P7290726-2

Hva syns du? For timebestilling kan du ringe 55 01 01 94!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg