JEG SAVNER..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Å FØLE MEG FRI

Etter flere år med blogging som fulltidsjobb har jeg blitt ganske bortskjemt med hva jeg velger å bruke dagene mine til. Reise til Spania i morgen? Ingen problem, jeg er med! Bruke hele dagen til serier i sofaen? Ja, hvorfor ikke! Dette er ting jeg ikke har mulighet til lenger. Nå har jeg et mye større ansvar enn jeg har hatt på mange år. Jeg er deleier i en butikk, og bloggen har blitt mye mer seriøs enn den var tidligere. Selv om jeg ikke ville byttet livet mitt med noen andre akkurat nå, prøver jeg fremdeles å tilvende meg å ikke ha like frie tøyler som tidligere. Jeg er en rastløs og spontan sjel som elsker å hoppe i ting. Samtidig som jeg er voksen og har oppnådd mye i mitt 23 år gamle liv, har jeg fremdeles et ungt og barnslig tankesett på mange områder. Jeg savner friheten min til å gjøre hva jeg vil, når jeg vil. Samtidig ville jeg ikke ofret det jeg har nå for å få den tilbake. Rart å føle seg så splittet.

11143490_625880137514951_789213159846883689_o

FAMILIEN MIN

Her med min kjære lillebror, Adrian ♥ I mine yngre år var familien min en pest og plage jeg sverger på prøvde å ødelegge livet mitt. Nå, derimot.. Jeg har ikke tid til å reise hjem så mye, men når jeg først ligger på sofaen til mamsen med et glass rødvin og bråk overalt fra tre yngre brødre føler jeg meg hjemme. Vi er fire søsken med sterke personligheter på hver vår kant, som alle elsker å diskutere. Man kan ikke alltid være enig, og det er helt greit. Likevel elsker jeg både mine brødre og foreldre over alt. Jeg gleder meg enormt til å komme hjem 19. desember.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KOLLEGENE MINE

Her fra kick off med United Influencers, august 2015. Jeg er heldig som får være endel av et så nytenkende og kreativt team. Tidligere var jeg nesten på hver eneste fredagspils i Oslo, mens nå strekker ikke tiden til lengre. Jeg håper virkelig jeg kan delta på nesten hvert arrangement i 2017, det skal bli et nyttårsforsett!

P7310026-2

JENTENE

Da jeg flyttet til Bergen bodde store deler av jentegjengen min her, og vi fant alltid på noe hyggelig. Nå har flere flyttet til andre byer, og vi som er igjen er så opptatt at vi omtrent ikke får møttes uansett. Er ikke det trist? Det brister i hjertet mitt når jeg tenker tilbake på sommeren 2015, her sammen med min beste Linn som ikke bor her lengre. Det var virkelig en sommer som går rett inn i historiebøkene. Jeg savner dere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Å VÆRE BRUN

Det mest overfladiske punktet på listen. Men om dere hadde sett meg nå, her jeg sitter i sofaen uten sminke så forstår dere. Jeg er så likbleik at jeg blir skremt hver gang jeg går forbi et speil. Heldigvis skal jeg på Spraytanhuset i morgen, men frem til da får jeg bare unngå mitt egen speilbilde. Når jeg ser dette bildet savner jeg forsåvidt puppene mine også. De forsvant sammen med resten av kroppen min.

IMG_3275-2

DENNE TUREN

Cruiset med Royal Caribbean i oktober. Denne turen fikk en helt spesielt plass i mitt hjerte. Mye fordi den var så gøy, og vi ble kjent med helt fantastiske mennesker som John og Johan (som jeg skal møte igjen på torsdag, yeeeey ♥). Men mest fordi jeg fant tilbake til meg selv. Etter mange uker i en skikkelig dårlig periode dro jeg litt motvillig avgårde. Jeg vurderte å avlyse siden jeg følte meg så dritt, men tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å reise. Det viste seg å være den beste turen på lenge. Jeg fikk noen utrolig gode samtaler med min bestis Glenn, og plutselig var alle problemene hjemme i Bergen helt meningsløse. Jeg hadde blitt meg selv igjen, og hadde årets beste reise. Av og til må man bare komme seg litt bort for å få et større perspektiv på ting.

IMG_6191

HAVET

Siden vi åpnet butikken i sommer ble det ingen reiser på meg. Jeg savner varmen, og jeg savner å løpe ut i havet uten å tenke på at jeg skal fryse ihjel. Vi planlegger en tur over nyttår, håper virkelig vi får booket snart før det blir for sent. Jeg blir gal av denne mørkeperioden her hjemme! I NEED THE SUN!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg