NEW IN, DEL 1

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

Hei, endelig torsdag! I natt har jeg nesten ikke sovet. Egentlig helt uvesentlig info, siden jeg ikke har tenkt å utdype noe mer. Haha. Har drukket en kaffe og en stor energidrikk uten at det hjalp noe særlig. Er koffein egentlig bare placebo? Uansett. Jeg sitter nyskrubbet og klar for spraytan, før jeg skal kjøre rundt å gjøre de siste ærende før helgen.

I går fikk jeg hjem min nye bestilling fra Nelly, men siden jeg som sagt er nyskrubbet og bleik fristet det ikke så mye å vise fram klærne. Det kommer ila helgen ♥ Del 1 er derfor tilbehør og div, og jeg tror kanskje aldri jeg har vært så fornøyd med en pakke. Dere skjønner kanskje hvorfor når dere ser bildedrysset under 😀

BAGBY MALENE BIRGER HER / KOFFERTBY MALENE BIRGER HER

Jeg ELSKER reiseserien til by Malene Birger, og har ikke pakket i annet siden 2018! Koffertene og baggene har helt syk kvalitet, uansett om man tar de med som håndbagasje eller sender de ned i bagasjeluken.

AIRPODSHER

Heter det egentlig AirPods når det ikke er fra Apple? I såfall vil jeg gjerne vite det, haha! Nå er det endelig slutt på headset med ledning for min del, og det er sååå deilig 😀 Disse finnes også i rosegull og militærgrønn!

CAPSCALVIN KLEIN HER

Dette er faktisk den første capsen jeg eier. Fikk plutselig for meg at jeg kler caps, så da var det bare å bestille seg hjem denne. Hihi.

SOLBRILLERQUAY HER

Disse har jeg siklet på lenge. De ER SÅ FINE!! Gleder meg allerede til å dra tilbake til Spania med disse på nesa!

ØREDOBBEREnamel HER

Enkle, men samtidig spesielle øredobber fra Enamel. Disse skal jeg bruke på brunsjen jeg skal ha på lørdag. Birthday girl!

HÅROLJEBjuwti HER / VIPPESERIUMBjuwti HER

Verdens beste hårolje og vippeserum! Har jo tipset om disse flere ganger tidligere. Begge er på 50% akkurat nå 😀

POLAROIDKAMERAHER

Wuhuuu, endelig har jeg fått meg polaroidkamera 😀 Krysser fingrene for at dette blir brukt flittig i helgen!

Nå skal jeg hive meg i bilen og komme meg på spraytantime. Huff, dette ble et veldig rart, overfladisk og…..enkelt innlegg. Noen ganger får det bare bli sånn. Hodet mitt er overalt i dag. Tenker på alt som må gjøres før i morgen, som å vaske duk, lage drinks, handle glass, resten av maten osvosvosv. Ha en fin dag, så kommer jeg sterkere tilbake senere 😀

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg