LEPPENE MINE

Hellu! Herregud, jeg har en skikkelig bra mandag. Det hadde jeg ikke trodd da jeg våknet i dag tidlig, var dødstrøtt og så regnet utenfor. Faen heller, jeg nekter å ha en grinete start på uken. Det setter jo standaren for resten av dagene som kommer! Tankenes kraft folkens, jeg sier det igjen. Okei, nå skal jeg holde kjeft om at du bestemmer humøret ditt selv og blabla. Føler jeg har nevnt det hver eneste dag de siste ukene, haha!

Over til noe helt annet. Jeg får stadig spørsmål rundt leppene mine, både på kommentarer og mail. Jeg har tidligere svart på dette, men tenkte å skrive det her slik at jeg slipper å svare på spørsmålet i alle mulige kanaler. I over tre år har jeg gått fast til Oda Wam Hansen for å fylle leppene med juviderm. Hun har egen salong i Drammen (WAM klinikken, link her), men jobber også freelance i bl.annet Oslo, Bergen og Halden. Oda er den dyktigste kosmetiske sykepleieren jeg noen gang har gått til, derfor har jeg heller ikke latt noen andre røre fjeset mitt de siste tre årene. Oda er best, enkelt og greit!

Nå var hun så snill å ville dele en rabattkode med dere lesere også. Om du oppgir koden “JULIA” når du bestiller, så får du hele -20% avslag på din behandling ♥ Du kan lese mer om behandlingene hun utfører HER! Timebestilling kan gjøres på telefon; 954 46 494.

Nå skal jeg ha en dritbra dag videre, håper dere kan si det samme 😀 KLEM

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg