EN BLOGGERS VERSTE MARERITT

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

LOUNGE SETHER

Heiiii fininger, og beklager mitt lille opphold! På lørdag skjedde en bloggers verste mareritt, nemlig at mobilen ble ødelagt….. Helt plutselig bare låste den seg på apple logoen, og ingen av teknikkene jeg fant på google fungerte. Siden det var helg var det ikke så mye jeg fikk gjort med den saken, og tenkte at det kanskje ble deilig med noen dager uten telefon. På søndag reiste jeg jo også spontant til Danmark med pappa og broren min. Liiittt kjipt med tanke på at jeg hadde veldig lyst til å dokumentere turen, men vi alle har vel godt av litt fri innimellom? Jeg stresset ikke så mye over det, og hadde en veldig fin tur med familien ♥ Må forresten si at jeg ELSKER danskebåten.

Nå har jeg kommet tilbake til Oslo og har fått en lånetelefon til min er tilbake fra verkstedet. I dag har jeg bare sullet rundt hjemme, vasket klær, vært på postkontoret, handlet mat, jobbet og tatt livet med ro utenom det. Elsker sånne dager der man bare kan kose seg med huslige ting alene, haha. Spesielt etter mye sosialt!

Jeg har også bestilt mye mat fra Wolt de siste dagene, da jeg ikke helt har funnet tilbake matlagingsgleden. Forhåpentligvis kommer den også snikende etterhvert. Om du bruker koden “NYLAND” får du forresten -100kr  avslag på din første bestilling. Wiii!

Resten av dagen skal jeg bruke på å vaske eeenda mer klær, liker å ha klesvasken ferdig før fredagen slik at leiligheten kan vaskes da. Ellers beklager jeg for et ganske boring blogginnlegg, og har full forståelse for om du allerede har klikket deg videre på det store internett.

Vi snakkes litt senere!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg