LIVET, SANDALER OG ALT IMELLOM

ANNONSE – Affiliate til nelly

SANDALERHER

Hei og god morgen! Eller, morgenen har vel passert allerede, men det er morgen for meg. Jeg skjønner ikke hva som går av meg for tiden, men jeg er altså bare SÅ sliten på morgenen. Sovner rundt midnatt og har ikke sjans til å stå opp før tidligst klokken ti. Som om kroppen min trenger 10++ timer med søvn hver eneste dag for å fungere normalt. Har googlet litt rundt det, og det ser ut som om det kanskje er allergier. Normalt sett spretter jeg opp klokken 7 hver dag, mens nå virker det som en helt fjern verden. Men jeg må innrømme at det faktisk er deilig å sove også, hihi.

Anyhow! Hvor kule er ikke disse chunky sandalene?! Minner meg veldig om Julia-2018-stil, da jeg gjerne kledde meg litt mer “hipt” enn nå der det går mye i dressbukser og heels. Det er det som er så gøy med klær og personlig stil, det er ingen regler og man trenger ikke å følge slavisk etter en viss type look hele tiden.

 

SANDALERHER

Nå skal jeg hive meg rundt å vaske leiligheten, før jeg skal ta bilder til et veeeeldig gøy samarbeid etterpå. Jeg ELSKER å få nye samarbeidspartnere jeg virkelig liker. Nå jobber jeg kun med kunder jeg kan stå 100% inne for, i forhold til i 2010 da man gjerne takket ja til alt. Gleder meg sjukt til å dele nyheten etterpå 😀 Tror det er helt perfekt for mine lesere!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg