JEG KOM INN!!

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

ÆÆÆ folkens!! Jeg kom inn 😀 Hvem skulle trodd at jeg skulle bli student til høsten? Ikke meg iallfall! Spesielt ikke med tanke på hvilken studieretning jeg falt på. Jeg må innrømme at da jeg så semesterlisten tidligere i dag så ble jeg litt.. stressa? Hvordan skal jeg få til dette på egenhånd? Det er ikke enkle fag, for å si det mildt. Jeg skal gå “Bærekraftig logistikk og sirkulær økonomi” for de som lurer. Å ta en eller annen retning innenfor logistikk har jeg ønsket lenge, da jeg elsker praktiske fag og er en planlegger. Da jeg gikk markedsføring skjønte jeg tidlig at det var feil for meg. Alt for mye….kreativ tenkning? Haha. Selvom jeg jobber som blogger, så er faktisk markedsføring det siste jeg kunne tenke meg å studere. Jeg vil liksom ha en ny start, et nytt kapittel i livet og ikke minst å mestre noe totalt annerledes.

CAPS – NAKD / JAKKEHER / GENSERHER / TIGHTSHER / SKOHER

Tiden fremover blir nok veldig spennende, og jeg gleder meg til å ta dere med på reisen! ♥

10 kommentarer
  1. Så spennende!! Tok en titt på hva studiet ditt innebærer nå, da det ikke er et av de «vanlige» retningene jeg har hørt om, og det virker veldig relevant innenfor det meste av økonomi/logistikk men ikke minst framtidsrettet. Håper dette er rett for deg, om ikke så blir jo veien til mens man går. Og som en som har følgt deg siden Bikbok-dagene og vel så det, så er jeg full av beundring for alt du har oppnådd (skremmende at vi er jevngamle 😅 føler meg som en grå mus). Nysgjerrig på om du kommer til å flytte hjem? Uansett, dette blir gøy!!

   1. Jaaa det er et nytt studie så tror absolutt det er veldig framtidsriktig med tanke på hvordan verden utvikler seg! Så er veldig spent på å komme i gang <3 Veien går absolutt til mens man går, så krysser fingrene for at dette er riktig studieretning! Åå så gøy at du har fulgt med så lenge 😀 Tviler viiiirkelig på at du er en gråmus altså <3

    Kommer nok ikke til å flytte til Molde med det første altså 😀 Tar studiet på egenhånd og møter opp til eksamen! Hihi. Stor klem til deg <3

  2. Yei, så bra! 😀 Blir spennende med noe helt nytt! Nye ting fører som regel med seg flere nye, spennende ting også!
   😀 <3

  3. Så gøy! GRATULERER😊😊Spennende gjøre noe helt nytt. Er studie i Oslo?Masse lykke til med dagene fremover. Kan du lage litt innlegg med middag oppskrifter igjen?? Vert hyggelig! Alt du gjir oppskrift på blir så bra😊
   Sommerklem

  4. Gratulerer! Er selv akkurat ferdig med master i logistikk og supply chain management, og du kommer til å elske det 🙂 Økonomi blandet med praktiske problemstillinger og «puslespill tenking»💪 Lykke til!

    1. Jeg tok først bachelor i økonomi og administrasjon med fordyping i logistikk ved Høgskulen i Bergen, og deretter tok jeg master i Danmark ved Århus BSS 🙂 Anbefales!

  5. Gratulerer. Det blir mye nytt for deg og mange timer lesing. Men alt det der hører med. Det venter mange nye venner og sikkert mye gøy. Håper alt går bra med det du skal starte på. Ha en fin kveld.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg