LEKER KUL I RØDEHAVET

REKLAME – Affiliatelinker og sponset reise

Hvem skulle trodd at Birkenstock skulle bli norske jenters go-to skoplagg for ti år siden. Samtidig, hvem skulle trodd at jeg dro turbanen ned over hodet åtte år etter jeg ble avbildet med den før første gang. Rart hvordan motebildet forandrer seg, selv om jeg er ganske sikker på at turbanen ikke er “in” selvom jeg lekte kul med den på en båt i Rødehavet:))

Følte meg skikkelig som en arabisk prinsesse så fort jeg tok den på meg. Helt til jeg så meg selv i speilet, og så ut som en basic bitch som prøver litt for hardt. Jaja, man skal ha for forsøket!

TURBANHER / TOPPHER / BUKSEHER

Turban eller ei, dette settet er innmari kult da. Perfekt å lounge rundt i på en båt, samt til en festlig anledning her hjemme. Haha, nå formulerte jeg meg veldig som minmote som skal gi leserne motetips. LOL

Over på noe helt annet. Sitter å hører igjennom topp 50 listen til Norge på Spotify. Er det bare jeg som henger etter, eller har vi nordmenn helt forjævlig musikksmak?

Over til noe heeeelt annet. Nelly har -20% på ALT fra NLY Trend!! Klikk dere inn her og bruk koden “trendy” for tilbudet ♥ Gjelder ut i morgen!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg