MIN PÅSKEFERIE

REKLAME – Affiliatelinker

STRANDKJOLEHER / SUNNIESHER / VESKEHER / SANDALERHER

Hei dere! ♥ Herregud, jeg har savnet å oppdatere her inne. Siden torsdag har jeg tatt meg en vel fortjent påskeferie, selv om den egentlig ikke var sånn kjempefortjent. Haha! Det har rett og slett skjedd så mye de siste dagene, og et pust i bakken var akkurat det jeg trengte.

I dag var dagen jeg bestemte meg for å oppdatere igjen, og hvem tror dere har fått feber? Har holdt på å fryse ihjel i hele natt, selv med en svær vinterdyne over meg og varmeovnen på full guffe. Hadde seriøst febermareritt der jeg drømte at Zara skulle gi meg en ullgenser fordi jeg var så kald, og var like skuffet hver gang hun ikke gjorde det. En helt forferdelig drøm i repeat. Haha. Likevel har jeg litt planer her i Oslo i dag, men heldigvis ingenting før klokken 14. Dvs at jeg rekker å poppe et par smertestillende, og sove enda mer ut. Kan ikke huske sist jeg hadde feber, så det var vel kanskje på tide?

STRANDKJOLEHER / SUNNIESHER / VESKEHER / SANDALERHER

Disse bildene passet ikke sånn kjempegodt inn, men her jeg ligger nå er det ingen som vil se. Helt hoven i trynet, som om jeg ikke var bollefjes nok fra før. Lol.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg