10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

1. Dette er kanskje veldig rart, men hver eneste kveld står jeg seriøst i en halvtime å ser på huden min i speilet på badet. Typ kliper på små porer, og sjekker om jeg har fått kviser. Om jeg først har fått en kvise så bare jeg drepe den. Sånn virkelig. Noe som ender opp med sår. Hahah! Heldigvis får jeg svært sjeldent kviser og har ganske ok hud. Det er ikke fordi jeg er obsessed i huden min eller noe at jeg gjør det, men fordi jeg syns det er så kjedelig å rense fjeset at jeg heller står å later som jeg gjør noe “viktig” for å utsette det. Lol.

2. Jeg har ekstremt kort lunte. Kan brøle ut “FAEN!!” for de minste ting. Men fort sur, like fort bli igjen. Mine små raserianfall varer som regel bare i et par sekunder. Haha.

3. Jeg tar veldig lett på ting, og er veldig lite dramatisk av meg (kanskje litt motsiende mtp punktet over, lol). Det verste jeg vet er drama, og jeg syns det er så unødvendig å ta så hardt på ting?

4. Jeg er egentlig ganske lite perfeksjonist, og tar ofte enkle utveier. Hater når ting ikke er effektivt, og eier ikke tålmodighet. En av de egenskapene jeg liker minst med meg selv faktisk.

5. Jeg har flydd 67 ganger det siste året.

SUNNIESHER / TØRKLEHER / SKINNJAKKEHER

6. Jeg tror på at tankene mine er en magnet, og er livredd for å tenke negative tanker i redsel for at de skal manifestere seg i livet mitt. Positive tanker – positivt liv. Funker som pokker, men er slitsomt å alltid måtte overvåke sitt eget hode.

7. Hadde ikke kalorier inn/kalorier ut betydd noe for hva man veier, så hadde jeg dødd av overvekt for lenge siden fordi jeg hadde spist så mye junk food. LIVET <,3

8. Jeg drikker 1-2 energidrikker hver eneste dag. Favoritten for tiden er Monster. Føler meg alltid som en 14 år gammer gutt på vei til lan når jeg går mot kassen på butikken med en monster i hånden:)

9. Akkurat nå er jeg hekta på Real Housewives of Bevery Hills, selv om jeg virkelig ikke skjønner meg på alt drama. Herregud for et slitsomt liv?

10. Jeg hater å chatte med folk jeg ikke kjenner, typ som på Tinder. For all del, gøy å få matches med kjekke gutter – men poenget blir litt borte når jeg ikke orker å prate med de. Haha! Jeg er kanskje gammeldags, men jeg lever i den tro at om jeg skal møte noen så er det ikke på internett.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg