FINN WILLY

En av grunnene til at jeg så kjapt måtte dra til Oslo forrige uke var fordi jeg bl.annet ble invitert på inovasjonsdagen til Telenor. Dette arrangementet var ment for superbrukere at telefonen, altså de som virkelig bruker dens mange funksjonaliteter. For min del syns jeg det var utrolig spennende å høre de virkelige superbrukerne prate om hvordan de tror mobilfremtiden kommer til å bli. Jeg er endel på telefonen min også, men personlig er jeg enda gammeldags på noen måter. Jeg hater for eksempel å sende tekstmeldinger, og liker mye bedre å ringe. Syns det går både kjappere, også slipper jeg å trykke feil ord sånn tusen ganger. Det verste jeg vet er også når noen prøver å chatte på snapchat, skjønner ikke vitsen! Haha, er jeg litt gammeldags eller? Visste dere forresten at i andre land så ville de fleste ha slått opp med kjæresten sin over tekstmelding? For meg virker det heeelt drøyt! Uansett veldig gøy å høre sånne statistikker 😀 

Grunnen til overskriften er forresten at jeg er et sted i bakgrunnen på omtrent alle bildene, bortsett fra det første. Ser dere meg på resten?


Her har dere meg og konsernsjefen til Telenor. Superstas å hilse på han! Her holder vi på å løse en oppgave sammen. 

Egentlig hater jeg (føler jeg skriver ordet hater veldig mye i dette innlegget) når vi har fotografer løpende rundt å tar bilder av oss. Det er så typisk at jeg ender opp med trippelhake og halvlukkede øyne på alle bildene. Jeg som blogger er jo vant med å ha full kontroll på bildetaingen selv! Men med det sagt var det veldig deilig å ha så mange bilder å velge mellom til dette innlegget, heldigvis fant jeg noen der jeg så OK ut på (selvom jeg sto i bakgrunnen) 😀 Visste dere at det ikke er uvanlig at store internasjonale bloggere drar rundt omkring med en fotograf på slep? Fun fact!

Tusen takk til Trigger PR og Telenor for en super dag! Jeg er jo vandt med å dra på eventer der sminke eller klær står i fokus, så det var kjempegøy for meg å bli med på noe litt mer intellektuelt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg