SANNHETEN BAK BILDENE

Da jeg og Glenn tok disse bikinibildene på cruiset med Royal Caribbean var jeg dritings. Husker nesten ikke at de ble tatt, faktisk. Vi hadde nemlig kjøpt en ekstra “all inclusive alcohol package” der vi kunne drikke vin/øl/drinker gratis på hele båten, og vi ville seff ha valuta for pengene. Overdriver ikke når jeg sier at vi hadde promille fra start til slutt.

Rett før dette bildet ble tatt så gråt jeg. Derfor solbriller i regnet 8)

Dette bildet ble tatt for ett år siden i Stockholm, og jeg husket jeg hadde så lite lyst til å bli med. Vi hadde nemlig fått matchende pysjamaser på festen kvelden før, og måtte seff ta noen koselige matchymatchy-bilder til blogger. Likevel var det et jævla stress, fordi ingen av oss ble fornøyde med bildene og ga opp til slutt. Hahah.

Jeg syns jeg var sååå sjukt digg, sexy og formfull på dette bildet, og syns nesten det var for drøyt å legge ut på instagram. Gjorte det likevel, hehe. Men seriøst.. Sexy???

Jeg syns jeg var ganske sexy på dette bildet også… Altså hva faen er dette for en posering?!

Jeg var dritings på dette bildet også. Hvorfor er jeg full hele tiden?:((

Dette bildet er tatt etter siste innkjøp etter en lang uke i februar, dagen før jeg reiste til Dubai. Men… Dette bildet er ikke tatt på mitt initiativ. Det har seg nemlig slik at noen av leverandørene våre (skal ikke nevne navn) ofte insisterer å bli med på bloggbilder mens jeg er innom. Hahhaha!

Enda et leverandørbilde……………

Husker jeg var livredd for å legge ut dette bildet av meg og Janne fordi det skulle sende ut feil signaler. At boysa skulle tro jeg var sammen med han. HAHA! Det er faktisk flere som tror vi er kjærester, og det kan jeg bare avkrefte med en gang. Han er mer som en bror, som jeg tydeligvis tar koselige kjærestebilder med. Og han er singel ladies 😉

Her hadde jeg ikke på meg truse. Husker jeg la det ut på instagram, så fikk jeg dritmange kommentarer av kamel-emojien, så jeg slettet det :(((

På dette bildet var jeg egentlig jævlig bleik, men så redigerte jeg meg selv brunere. Ser jo ganske naturlig ut da?

Her blogget jeg om en sunnere pasta carbonara som ukens oppskrift, men fy faen den smakte helt grusomt. SORRY jeg lurte dere, og jeg lurte meg selv. Lover at jeg aldri skal blogge om ekkel mat igjen!!

Her var jeg dritings.

Dette er en av de kjedeligste, og varmeste dagene i mitt liv. Andreas tvang meg med på Akropolis da vi var i Athen for å se på historien og blabla. Snork. Dere har rett når dere sier jeg er en overfladisk liten dritt, fordi det er jeg faktisk. Sånne ting bryr jeg meg seriøst ingenting om.. Hater å gå på sightseeing, bryr meg lite om historie og vil egentlig bare ligge på en solseng å slappe av hele dagen mens jeg er på ferie. Leave me alone.

 

17 kommentarer

Siste innlegg