MINE SKJØNNHETSFEIL

Som nevnt tidligere har jeg jo hatt lyst til å opperere nesen min, noe folk reagerte veldig på og sa jeg ikke trengte. Ingen av de hadde noen gang tenkt på at jeg trengte en opperasjon, og mange ville ha nesen min. Litt morsomt siden jeg mener det stikk motsatte. Uansett!

En ting jeg ikke har vurdert å fjerne bort er kanskje de største skjønnhetsfeilene på hele meg. Bena mine. Det syns kanskje mange er rart, fordi det ser absolutt ikke pent ut og det er jo veldig synlig. Spesielt nå på sommeren. 

Disse tre pimentflekkene er jeg født meg, og har alltid hatt de. Etter at jeg gikk på melanotan som 15åring fikk jeg også noen på leggen. 

Grunnen til at jeg aldri har vurdert å fjernet flekkene med laser aner jeg ikke. Jeg har jo hatt de hele livet og er sikkert så vant med å se på de at jeg ikke tenker over det. Burde jeg gjøre det kun fordi andre kanskje syns det er stygt? For å bli enda nærmere samfunnets versjon av perfekt? Jeg skal være ærlig med dere. Det kommer kanskje én dag der jeg plutselig vil fjerne de, men den dagen har enda ikke kommet. Flekkene er absolutt ingenting jeg tenker over om jeg har på meg shorts om sommeren. Syns for eksempel det er mye verre med nesen. Utrolig rart hvor forskjellige meninger vi kan ha om hver enkelts utseendet!

Jeg er egentlig ikke helt sikker på hvorfor jeg velger å dele disse bildene med dere. Kanskje fordi jeg vi dere skal se at vi jeg har store “misdannelser” (som noen sikkert vil kalle det) på kroppen som jeg fint kan vise meg offentlig med. Jeg kan jo umulig være den eneste jenten i verden med pigmentflekker! Det er nok mest sannsynlig ingen andre som tenker over “feilene” dine enn deg selv. Det tenker jeg ofte om jeg har en dårlig dag. De fleste rundt oss ser nok ikke forskjell på oss fra dag til dag, selv om vi selv mener vi er kjempepen på mandag og dritstygg med fett hår på tirsdag. Bare noe å tenke på 9829;

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg