RESTYLANE RESULTAT

Hei hei! Som jeg skrev for et par uker siden så var jeg på Teres Bergen for å fylle restylane i leppene mine. Jeg har jo samarbeidet med Teres Colusseum før, og hadde naturligvis høye forventninger til klinikken i Bergen. De infridde som bare det, pluss enda litt mer! For meg er det utrolig viktig at resultatet blir så naturlig som mulig, samtidig som jeg får den fyldige formen på leppene mine som jeg er ute etter. Den kosmetiske sykepleieren Karianne er utrolig flink, og jeg er veldig fornøyd med leppene mine. Siden leppene er midt i ansiktet er det viktig at de ikke blir for unaturlige i forhold til resten av ansiktet. Det er utrolig lett å se seg “blind” på restylane, og det er viktig at de som setter restylane på deg ser an leppene i forhold til hele ansiktet ditt! Alt skal være i en fin harmoni! 🙂


Det første Karianne gjorde var å legge emblakrem på leppene mine som bedøver de, og som også forebygger litt for blåmerker man kan få de par første dagene. 

Når bedøvelsen hadde virket ferdig startet hun med restylanen. Det hun gjør er at først sprøyter hun inn i leppene, for så å “forme” det til med fingrene for å få fasongen vi begge er ute etter. Denne gangen tok jeg en halv sprøyte i leppene. Det finnes flere typer restylane i forhold til de forskjellige behandlingsområdene, og på meg brukte hun Restylane Lip Volume. Det anbefales også å legge litt is på leppene med en gang du er ferdig, da blir man ikke så hoven de første dagene. Det er også viktig å ha hodet høyt samme dag, og ikke bøye seg for mye ned! Sov gjerne med en liten oppbygging av puter.

Teres Bergen er ikke bare en klinikk som setter restylane, men det er et sykehus som utfører forskjellige opperasjoner som silikon osv. Dette vil da si at det alltid er leger og du finner kun spesialutdannet helsepersonell der. For meg er det viktig å være i trygge hender uansett om det er en så “liten” behandling som restylane. Kvaliteten på Teres er noe jeg setter umåtelig stor pris på.


Omtrent slik ser leppene mine ut nå!

Du kan lese mer om restylane på Teres sine hjemmesider HER. Besøk også hjemmesiden HER for eventuell timebestilling! 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg