NEW IN, DEL 1 + MINUS 20%

HOODIE HER / BUKSE HER

Verdens diggeste joggesett! Jeg er så glad for at “trenden” ikke er så pyntet lengre. Jeg kunne for eksempel tenkt meg å gått i dette bare med en skinnjakke over og et par kule sneakers i hverdagen også 😀 Love it! Jeg har s i genseren og xs i buksen.

SETT MED BUKSE OG GENSER HER

Glad i set, much? Hihi! Dette her er virkelig det perfekte partyantrekket, Julia style 😉 Jeg ELSKER enkle plagg som dette, som alltid er en vinner. Stoffet er også skikkelig behagelig, som gjør at det nesten føles ut som man har på seg joggeklær. Hihi! Jeg har str xs 🙂

GENSER HER / SKINNTIGHTS HER

HALLOOO hvor kul er ikke denne genseren fra Missguided? Perfekt til et par høye bukser, som for eksempel skinntightsen på bildet over! Tightsen er forsåvidt min nye favoritt. Superstretchy, sitter som et skudd og er veldig fin. Jeg har S i genseren og S i tightsen, MEN den er litt stor i størrelsen så burde valgt xs. Gå en størrelse ned!

ROSA KNIT HER

Superdigg genser som passer til alt, dere finner den i marineblå under. Måtte ha begge fargene, hihi ♥

NAVY KNIT HER

TURTLENECK HER

Denne er mye finere in real enn den ser ut som på bildet over! Skal vise dere noen antrekksbilder senere 😀 Superbehagelig stoff, og veldig fin passform med store armer.

BOBLEJAKKE HER

Den perfekte parkas etter min mening! Jeg har lenge letet etter en lang jakke som både er praktisk og fin. Denne kan brukes til absolutt alt. Jeg ser for meg antrekket akkurat som det er på bildet over, pluss et par kule boots til høsten 😀

MESH TOPP HER

Jeg blir aldri lei av mesh-topper. De er så safe om man ikke vet helt hva man skal ha på seg om man skal ut, og er alltid en sikker vinner!

BLUSE HER

En skikkelig søt bluse som sitter som et skudd! Kan matches både med jeans, skinnbukser eller skjørt 😀

GRÅ KNIT HER

Her er genseren jeg viste frem på snapchat for noen dager siden. Favoritten fra hele bestillingen min! Den er så syyykt fin, og ikke minst varm. Hadde den på meg på lørdag, og selv om jeg ikke hadde jakke over holdt jeg på å svette ihjel. Et kupp til høsten!

SVART PUSH UP HER / HVIT PUSH UP HER

Herregud, om jeg visste hvor mye push up disse bhene hadde før jeg bestilte de vet jeg faktisk ikke om jeg hadde kjøpt de likevel. Puppene mine ser heeeelt syke ut, som om jeg skulle hatt silikon! Det er jo egentlig ganske fint, men jeg føler kanskje det blir litt for mye for meg? Om du vil ha større pupper er definitivt dette bhen for deg, haha.

VELVET SNEAKERS HER

Disse skoene har jeg i hvit også, og jeg er så fornøyd med de at jeg måtte ha svart i tillegg. Passer til alt, og er lett å slenge på seg på vei ut døren. Anbefales!

Nå får du -20% avslag på ALLE vesker hos Nelly! Alt fra by Malene Birger, Coach, Day og mange fler. Sjekk ut kampanjen HER ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg