HVA FEILER DET DEG?

Jeg liker å se på meg selv som en ganske tolerant og åpen person. Ikke er jeg spesielt dømmende, og jeg godtar at alle ikke kan være lik meg. Med det sagt må jeg bare spørre; hva faen feiler det noen mennesker??

Bare i dag har jeg møtt en håndfull personer som har gått meg på nervene. For eksempel, de som har aaaall verdens tid og blokkerer hele veien i slow motion. Jeg har ofte dårlig tid uansett hvor jeg skal, så flytt deg for pokker! Eller tidligere i dag, da jeg var innom Janne & Julia. Da kom det en dame som prøvde å PRUTE på en av veskene våre. Altså, really? Ser dette ut som en bod i Tyrkia som selger falsk Louis Vuitton? Du burde faktisk tilby deg å betale meg dobbel pris for vesken, sånn at du støtter unge gründere som vil skape noe for seg selv. Ikke be om -20% avslag på en helt ny veske. Da kan du like så greit spørre om jeg kan vippse deg 1000kr fra egen lomme. Idiot.

Grunnen til at jeg lar meg lett irritere i dag er fordi jeg ikke har snust siden i dag tidlig. Vel og merke ikke frivillig, men fordi jeg glemte boksen min hjemme. Akkurat nå sitter jeg på frisøren, og kan ikke akkurat løpe på butikken for å kjøpe ny. Hjelp, jeg blir jo et helt annet menneske uten snus. *må snuse for alltid hihi*.

LUE – ARNIE SAYS / SKINNJAKKE – SAMSØE SAMSØE / SUNNIESHER / GENSERHER / SKINNTIGHTSHER / SNEAKERSHER

Her er gårsdagens antrekk! Jeg må gi en liten shout out til denne skinntightsen, fyyyfaen det er den beste buksen ever! Skikkelig myk, og ikke sånn som strammer der man ikke vil den skal stramme. Haha. Jeg har den i S, men jeg burde ha bestilt den i xs siden den er så stretchy. Anbefaler deg å gå ned en størrelse om du også skal bestille den!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg