Først og fremst – beklager så mye for dårlige bilder! Kamera var helt tom for strøm, magen rumlet og mobilen var det nærmeste jeg kom å forevige denne nydelige retten. Som btw – også er superenkel å lage!
DU TRENGER:
KAMSKJELL (ca 3 per pers som forrett, flere om det er hovedrett!)
ET BLOMKÅLHODE
EN BOKS KREMFLØTE
TRE SS MEIERISMØR
BACON
SLIK GJØR DU:
Del blomkålen i biter, før du koker det mørt i fløten og et par spiseskjeer smør. Deretter heller du av fløten i en bolle, og moser blomkålen med en stavmikser til det blir en myk og smidig krem. Rør inn litt av koke-fløten til ønsket konsistens.
Kamskjellene steker du på medium pluss varme (7-8) i ca 2 minutter på hver side. Når du har snudd kamskjellene tar du over et par spiseskjeer smør i pannen og øser over kamskjellene. SÅ GOOODT!! Så steker du bacon, og prøver å dandere et penere fat enn det jeg klarte denne gangen 😉 Spar gjerne noen blomkålbiter som du kan steke crispy sammen med baconet!
Nå ser det kanskje ikke så appetittelig ut på disse bildene, men dette er en sikker vinner om du skal ha gjester – eller bare vil kose deg litt ekstra. Nammis ♥