KLEDD FOR STORM OG CANNABIS

Nå skal det sies at det ikke regner her i Bergen, og det kommer heller ikke til å gjøre det de neste to ukene i følge storm.no. *Bank i bordet*. Men vet dere hva, jeg har kommet ett skritt nærmere å bli en ekte bergensboer! I går fikk jeg min aller første regnjakke 😀 Og nei, det er ikke tull. Jeg tror faktisk jeg aldri har hatt en regnjakke før, om man ser bort ifra de fra Helly Hansen som var så kult for et par år siden, som jeg brukte hver dag om det var sol eller snø.. Haha! Nå mangler jeg bare støvler og en paraply så er jeg rustet for alt Bergen har å by på. Jeg har alltid tenkt at regnjakker er sånne grusomt stygge jakker som verken passer til sko eller vesker, og har derfor aldri tenkt å skaffe det før. Men denne fra Tretorn likte jeg virkelig, og om jeg får si det selv så syns jeg faktisk den er ganske kul.


Jakken er fra junkyard HER og Nike-skoene HER. Genseren jeg har på meg er fra nvrnkd og den finner dere HER 9829; Treningstightsen er fra Casall! (Sponset jakke og sko)

Hva syns du?

Nå har jeg nettopp skjært opp en kilo vannmelon (og ja det er en hel kilo, jeg veide den), og alt det skal jeg spise alene. Jeg er vannmelonhektet for tiden skjønner dere. Det er helt latterlig hvor fort jeg blir avhengig av ting.. Jeg er glad jeg aldri har prøvd narkotika for eksempel, da hadde jeg nok vært tungnarkis og hjemløs på flekken kjenner jeg meg selv rett. Hjelp! Det er jo så mye diskusjoner rundt å legalisere cannabis for tiden forresten, jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er den mest aktive innenfor den debatten siden det er ikke noe jeg driver på med selv, men jeg har ingenting imot det! Hva mener du?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg