SAFTJUNKIE

Tre bildet som beskriver min morgen. 1. “Nå skal jeg ta bloggbilder og da må jeg rydde kjøkkenbordet fri for smuler og gastromat! Opsi der kom jeg borti kameraknappen og tok bilde”. 2. Nyter en deilig kopp kaffe. Hva skjer med å plutselig bli avhengig av det da? Er ikke det for gamle mennesker? 3. Nei nå vil jeg ikke ha mer kaffe, da drikker jeg saft i stedet og glor ut på det fine været. 

Jeg er like hekta på den nye saften til Zero som jeg er på både kaffe og snus. Den med grapefruit og guava! Det står jo at det skal være så bra uten kalorier og hele pakka, men har jeg  noen smarte blogglesere som vet om den saften er “””farlig”””? Det er jo så mye drama rundt sukkerfri brus, aspartam og kunstig søtning for tiden at jeg får helt fnatt! Men det skal sies at jeg kommer til å droppe denne saften om den kun viser seg å være like full av tull som alt annet. Hihi.

Til dere som har brukt hele to minutter av livet deres til å lese mitt meningsløse innlegg om saft må jeg bare beklage. Nå skal jeg på beauty lounge for å fikse vippene mine, hurra!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg