UKEN SOM GIKK, JUNI 4

AKKURAT NÅ:

Nå er det ikke lenge siden jeg og June våknet, og jeg tenkte å løpe ut døren for å kjøpe en litta energidrikk. Ingen start på dagen uten. Trist, men sant. Deretter skal vi avgårde til Aker Brygge på kontorene til United Influencers. Æææ, spennende! Elsker å komme dit. Alle de ansatte er seriøst bare en herlig bombe av energi og positivitet. Det må seriøst være den beste arbeidsplassen i verden!

UKENS HØYDEPUNKT:

Denne uken har vært fylt med flere høydepunkter, både på privaten og bloggmessig. Ett av høydepunktene var uten tvil Stockholmsturen på tirsdag, der jeg var invitert av Nelly til Midsommerfest. HERREGUD for en tur, og for en gjeng vi norske bloggerne er. Det er virkelig en gjeng med jordnære, inspirerende og dyktige mennesker. Jeg er heldig. Det andre høydepunktet var nattåpent på J&J på torsdag, elsker slike dager med litt ekstra action i butikken! Det tredje høydepunktet var å reise til Oslo, der jeg har vært sammen med June på mange sprell de siste dagene. Gud, vi vet hvordan vi skal kose oss (litt for mye?).

UKENS NEDTUR:

Hmm, har vel egentlig ikke hatt så mange nedturer i uken som var. Kanskje at det har vært litt problemer med banken min, som jeg har brukt mer tid på enn jeg ønsker. Hater når ting ikke funker som det skal!!

UKENS MATOPPLEVELSE:

Off, det har vært litt for mye god mat den siste uken. Likevel har jeg ingen wow-matopplevelse som jeg vil trekke frem. Jeg har spist litt av alt! Både junk (:((((), salater, tapas og diverse. En helt OK minus matuke, vil jeg si! Satser på flere matopplevelser i uken som kommer. Jeg har bl.annet fått beskjed av Janne til å lage min “berømte” viltgryte til ettårsfeiringen vår. HERREGUD, Janne & Julia fyller ett år denne uken.

UKENS SERIE:

Forrige uke hadde jeg seriøst ikke tid til å se på serier i det hele tatt. Noe som egentlig burde være positivt 😉 Heheh! Jeg har likevel sett litt Gossip Girl på sengekanten før jeg legger meg. Noen som har serietips til ei som har sett alt??

UKENS ANTREKK:

KJOLE – DAGMAR HER / SJALHER / SKO – TIGER OF SWEDEN HER

TOPP HER / BUKSE HER

KNIT FRA BY MALENE BIRGER HER / SHORTS RIVER ISLAND HER

JAKKE – BY MALENE BIRGER HER / JUMPSUITHER / SNEAKERS – TIGER OF SWEDEN HER / VESKE – BALENCIAGA

KJOLEHER / SKOHER / VESKE – BALENCIAGA

UKENS MUSIKK:

Jeg har blitt grisehekta på A$AP Rocky, og hører på han heeele tiden. Musikken hans er så sinnsykt bra!!

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Være sunn, trene og føle meg som meg selv igjen. Alkohol og drittmat gjør så utrolig mye med kroppen, og jeg føler meg ekkel og fæl for tiden. Haha. Jeg blir i Oslo til i morgen tidlig, deretter bærer det hjem til Bergen der jeg har planer om å jobbe knallhardt før helgen. Mamma og brødrene mine kommer på besøk til Bergen på fredag, og jeg gleder meg ihjel til å ha litt kvalitetstid med familien min igjen ♥

11 kommentarer

Siste innlegg