SOM ET NYTT HUS

ANNONSE – I samarbeid med Desenio
Koden NYLAND gir -30% rabatt på posters mellom 10.-13. desember! ♥

(Koden gjelder ikke handpicked, rammer eller personlige posters)

Da jeg “flyttet” tilbake til Bergen var jeg veldig heldig. Rettere sagt; jeg var heldig med kjærestens interiørsmak, og her i huset var det ganske så strøkent. Likevel har jeg lenge tenke på at det er noe som har manglet. Det er helt utrolig hvor mye bildene på veggen har å si for stemningen i rommet! Etter litt om og men så bestilte jeg endelig hjem noen nye posters fra Desenio, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med temavalget. Syns det passer helt perfekt (ja faktisk!) inn i interiøret som er fra før, samtidig som det gir noe ekstra. Føler bildene har et marokkansk preg over seg, noe jeg åpenbart liker da typen har marokkanske gener 😉 Hehe! Vet ikke helt hvorfor disse bildene gir meg den feelingen, men det er jo også det som er så bra med kunst. Man kan tolke det på sin egen måte.

Se så fint det ble i gangen!

Jeg syns ofte det kan være vanskelig å se for seg hvordan bilder kan passe sammen. Derfor er det helt perfekt at Desenio har en eksempel-byggevegg der du kan sette sammen bilder, rammer og posters slik at det er lettere å se for seg hvordan de passer i rommet. Det gjorde beslutningsprosessen mye raskere for meg da jeg bestilte disse bildene, samtidig som at jeg visste at det ikke ble helt kræsj. Eksempel-byggeveggen finner du her ♥

I mellomgangen ned til stuen.

Et annet hot tips er å sjekke ut de ferdige bildeveggene Desenio har designet! Det var her jeg fant denne kombinasjonen 😀 Syns det ble en fin rød trå både i gangen og i mellomtrappen ned til stuen.

Bildene (etter rekkefølge) finner du HER, HER, HER, HER, HER, HER, HER!

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan resultatet ble. Føler det er et helt nytt hus, haha! En billig investering for en sånn følelse 😉 Husk at koden “NYLAND” gir -30% rabatt frem til torsdag!

SHOP HER ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg