LØRDAG

ANNONSE – Affiliatelinker

KÅPEHER / GENSERHER / BUKSEHER / SKOHER

PS! Bruk koden “welcomenakd” for -15% rabatt ♥

Hei og god lørdag! Hva har dere gjort på i dag? Jeg har ikke gjort stort. Vært på litt juleshopping i håp om å få bittelitt julestemning. Funket sånn halvveis. Men fikk i det minste unnagjort litt ærender. Som å kjøpe tørrsjampo, sminkefjerner og annet stæsj man trenger (eller tror man trenger).

Ellers har jeg en ganske rolig helg her i Bergen! Barna er her denne uken, så da blir det naturligvis aktiviteter tilpasset de. Ikke at jeg hadde gjort så mye mer om vi hadde hatt “frihelg” heller. Frister så sykt lite å dra ut når det er så kaldt?? Før var det ingen problem, og jeg trampet rundt på byen i stiletthæler uansett hvor mange minusgrader det var. Nå orker jeg såvidt å gå utfor døren, hahah! Neida, det er ikke så ille. Nå skal jeg faktisk straks ut å spise med en venninne. Ironisk nok syns jeg det er koseligere å spise ute på denne tiden av året enn på sommeren. Rart.

Hjelp for et boring innlegg. Jaja, godt det er helg.

Her er uansett dagens antrekk. Skulle gjerne sagt at det var litt mer spennende enn selve teksten i dette innlegget, men “all black” er jo ingen revolusjonerende kombo. Håper alle nyter kvelden!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg