IKKE FOR Å SKRYTE

ANNONSE – Affiliatelinker

BIKINIHER (underdelen iallfall 🤓)

Bare meg alene på stranda når jeg tror ingen andre ser meg… Prøvde å være litt instamodell, men fant ut at det var mer jobb enn jeg orket i dag. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en liten morning-tanning-session, og sitter nydusjet i sengen med solbrent nesetipp og skal straks ordne meg for dagen. Herregud, jeg må faktisk skryte litt av meg selv. Fordi… I dag har jeg badet! Alene! De som kjenner meg vet at jeg er livredd for hai, og er ekstremt irrasjonell rundt hvor jeg tror haiene kan befinne seg. Av og til kan jeg få tanker at den kommer ut av dusjen liksom. Så, at jeg faktisk badet helt alene er kanskje ikke en bragd for menneskeheten, men et lite skritt for meg!

For en fin morgen! Hadde pakket med meg digg frokost (og digg snus som dere ser, bosted), hørte på podcast og på et tidspunkt sovnet jeg faktisk litt også. Elsker å sove på stranden, da går tiden så mye fortere. Jeg hater nemlig å bare sole meg for å sole meg, så da er det perfekt å ta seg en liten blund for å få tiden til å gå.

VESKEHER

Pakket i denne freshe bagen i dag også! Størrelsen på den kommer virkelig ikke frem på bilder, men den rommer alt du trenger til en dag som dette 😀

8 kommentarer

Siste innlegg