SE HVEM SOM HAR KOMMET

IMG_4450-2IMG_4453-2

SEEE hvem som har kommet ♥♥♥ Jeg kunne ikke bedd om en bedre bursdagsgave! Ja, da har jeg altså blitt 24 år. Jeg våknet av meg selv klokken fem i dag tidlig, og var superspent på å sjekke ut alle gratulasjonene jeg tenkte jeg hadde fått i løpet av natten. Til min store skuffelse hadde jeg bare fått to.. Haha! Back in the days fikk man jo flere hundre gratulasjoner i løpet av dagen, men det blir visst bare mindre og mindre av de med årene. Ikke at det betyr så mye, for jeg har fått verdens fineste meldinger og gode ord av alle jeg bryr meg mest om her i verden. Det er det eneste som teller!

Bestekompis Glenn har kommet til Bergen, og for meg betyr det utrolig mye. I dag har vi fartet rundt i Bergens gater, og solen kom som bestilt til bursdagen min 😉 Takk gud for det. I går var været så jævlig at jeg vurderte å avlyse hele bursdagshelgen min om det fortsatte. De som er i byen vet hva jeg snakker om.

IMG_4470-2IMG_4489-2

Det var også utrolig stas å endelig vise frem Janne & Julia, for det er nemlig første gang han ser butikken. Man blir jo litt stolt, spesielt når man ser reaksjonen hans. Av og til glemmer jeg liksom at jeg har vært med på å åpne den butikken, siden det er mer hverdagssak for meg nå. Haha!

IMG_4535-2

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER / SUNNIESHER

Siden jeg våknet såpass tidlig i dag er jeg utrooolig trøtt akkurat nå, og har tenkt å ta en aldri så liten powernap før det braker løs i kveld. Litt senere kommer det en gjeng hit, og vi skal forhåpentlig kose oss masse både her og på byen senere i kveld. Er det bursdag, så er det bursdag! Snakkes litt senere 😀

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg