NOEN JEG SER OPP TIL

FLINKE Joakim!! En person jeg virkelig beundrer og ser opp til. Det er så ekstremt imponerende hva han har fått til i så ung alder. Visjonen og stå-på viljen er noe vi alle kan lære av. Stay tuned for hans neste prosjekter!!

– BEHIND THE SCENES – 

I kjent bloggerstil, dagens shoot er selvfølgelig for noe som er superhemmelig.. Egentlig helt meningsløst å dele litt men ikke alt. Personlig hater jeg når andre bloggere forteller om de o-store nyhetene, men nekter å fortelle hva de faktisk er. Men men, det er som Sophie sier “det er bedre med dobbelmoral enn ingen moral”. Elsker det utsagnet, haha! Da kan man liksom snakke fritt uten å være redd for ting man har sagt tidligere. Kanskje dumt og uetisk – men livet kan ikke være så veldig politisk korrekt til enhver tid. Det hadde vært utrolig kjedelig.

Nå sitter jeg på Gardermoen. Veldig spontant, faktisk ble billetten bestilt én time før jeg måtte løpe ut av døren. Jeg har pakket med meg to kofferter pluss en bag, bare for å være sikker på at jeg ikke har glemt noe. Skjønner egentlig ikke helt hvorfor det er ekstremt viktig å pakke med to krølltenger, fire par boots, et par identiske kåper og tre forskjellige parfymer kun fordi man har dårlig tid når man pakker. Hadde jeg hatt god tid hadde det nok holdt med en liten trillekoffert.. Kanskje jeg ikke fokuserer like godt under stress som jeg selv liker å tro. Noen som klarer å gjette hvor jeg skal?!

Neida, det skal ikke være enda en hemmelighet hvor min neste destinasjon er. Skal bare til Bergen, hehe.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg