TJEN PENGER PÅ DØDTIDEN

ANNONSE – I samarbeid med Meningstorget

Jeg er en person som foretrekker å ringe kontra å sende meldinger. Men, så fort et ukjent nummer popper opp på telefonen får jeg automatisk litt telefonskrekk. Mest sannsynlig er det jo bare en selger, noe som er mitt største mareritt. Jeg er alt for redd for å såre personen på andre siden av røret, for det er jo tross alt jobben deres å være jævlig irriterende som ringer på de minst passende tidspunktene. Dessuten, hva får man igjen av å bruke mange minutter på å svare på en undersøkelse via telefon? Man blir ikke rikere, og kaster bort tid man kunne brukt på noe annet.

Men, jeg har jo egentlig ikke noe i mot å svare på undersøkelser. Det er jo veldig gøy, og ikke minst nyttig! Så lenge det er på mine premisser. Jeg har vært medlem av Meningstorget i over ett år, og svarer på flere undersøkelser i uka. Det er en lett avkobling som man faktisk får noe igjen for. På Meningstorget tjener du poeng for hver undersøkelse du svarer på, som du kan bytte i både gavekort og penger. Helt genialt!

Tema på undersøkelsene varierer. Du kan få spørsmål om alt fra tv-kanaler, til dagligvare, eller hva du mener om dagens regjering. Variert og spennende! Det er jo ikke uten grunn til at man ønsker svar fra befolkningen på visse spørsmål, enten det er noe så “lite” som tv-vaner, eller noe viktigere som hvor pålitelig du syns politiet er. Det er jo for at man skal forbedre seg og gjøre det lettere for oss forbrukere og samfunnsborgere. Dessuten, hvor mye tid bruker man ikke på å scrolle igjennom instagram eller facebook hver gang man tar bussen eller sitter på toget? Bruk tiden til noe mer nyttig og tjen penger på “dødtiden” med Meningstorget.

Man velger helt selv hvor mange undersøkelser man ønsker å svare på. Poengene man opptjener kan man også bruke fritt. Enten få det direkte utbetalt til din PayPal-konto, løse inn til gavekort på noen av Norges største nettbutikker eller gi pengene til veldedighet. Du kan lese mer om hvordan det fungerer her.

Det er superenkelt å registrere seg, og det tar kun fem minutter 🙂

REGISTRER DEG GRATIS PÅ MENINGSTORGET HER ♥

PS! Du må være fyllt 18 år.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg