TRE SNAPSHOTS FRA TUREN

Heiiii! Da var jeg hjemme igjen etter en ufattelig gøy helg på tur sammen med jentene. Vi har virkelig kost oss fra første sekund, og jeg kunne ikke tenkt meg et bedre crew å tilbringe helgen med. Dette kommer til å bli en helt fantastisk sommer, det er jeg helt sikker på! Jeg tok faktisk ganske få bilder, noe jeg alltid gjør når jeg koser meg. Derfor kommer det bare tre blandede snapshots fra helgen. Lover å skjerpe meg til neste tur, hihi!

Fineste Karima ♥ Vi møttes faktisk i New York for over to år siden, da vi begge var der å feiret bursdagen til en felles venninne. På den tiden husker jeg at jeg fikk såååå utrolig godt inntrykk av henne, og at jeg ville bli bedre kjent. Men, så skjer jo livet og vi bodde i to forskjellige byer så det ble aldri noe av. For et par måneder siden tok vi opp kontakten igjen, og det er jeg så glad for! Vii kommer til å finne på MYE gøy i sommer og generelt tiden som kommer ♥

Kaltrina og Gustaf 😍 Seee så fine de er sammen! Vi hadde det så gøy på fredagens fest, virkelig en dag jeg kommer til å huske lenge!

TOPPHER

Pizza or pasta? 🤔 Ja takk, begge deler. Elsker å prøve ut mye forskjellig på menyen, og blir fort lei om jeg bare skal spise én ting ute. Det er jo så mye diggere å bestille mye forskjellig som man kan dele, og også smake på mer av utvalget! Enig?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg