STORE KONTRASTER

ANNONSE – Affiliatelinker

BIKINIHER / STRANDKJOLEHER / SOLBRILLERQUAY

Heiii og god mandag! Denne dagen startet som litt av en kontrast til hvordan den sluttet. Fra 30 grader og poolparty, til under 20 grader og regn i dag. Merker man blir fort vandt til varmen, for i dag holder jeg faktisk på å fryse ihjel selvom jeg har på meg både bukse og strikkagenser… Haha!

På fredag hadde vi en helt fantastisk dag ute i huset til foreldrene til Andrea på Ås. Det er bare 30 minutter unna byen med tog, men det føltes virkelig ut som man kom til en helt annen verden. En deilig flukt fra byen var det virkelig 😀 Vi badet, solte oss, drakk øl, spiste reker til lunsj, digg lasagne til middag, spilte kubb og nattbadet med KLÆR på. Iallfall jeg og resten av taperlaget i kubben… Kart fortalt, en perfekt dag!

Nå er jeg superklar for en ny uke, som forhåpentligvis har mange muligheter. Er så langt fra feriemodus som du får det, noe som egentlig er ekstremt deilig. Ingenting føles bedre enn å være motivert til jobb ♥ Ønsker alle en superfin start på denne grå mandagen. Personlig skal jeg straks på negletime for å freshe opp. Starter altså uken i kjent, overfladisk bloggerstil 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg