EKTE LYKKE

REKLAME – Affiliatelinker nelly

KJOLE – MISSGUIDED HER / VESKE – BY MALENE BIRGER HER / SKO – TIGER OF SWEDEN

Da jeg flyttet til Oslo i starten av mai var det med stor lettelse. Jeg hadde Bergen så langt opp i halsen at jeg holdt på å spy. Likevel visste jeg at jeg måtte tilbake til Bergen i slutten av mai for å ha mine siste vakter på gulvet i butikken vår REGN før jeg dro for godt. Jeg telte ned dagene til jeg måtte fly tilbake, og helt ærlig gruet jeg meg skikkelig. Syns det var megadritt å måtte tilbringe siste del av mai i byen jeg trodde hadde kvelt meg.

Nå forstår jeg jo at det ikke er noe galt med Bergen. Det var noe galt med meg selv den siste tiden jeg bodde her. For å komme tilbake hit har ikke vært annet enn fantastisk. Jeg har ikke følt på en sånn indre glede på veldig lenge. Eline og Martine har huset meg siden jeg kom tilbake, og jeg har seriøst ledd så mye, høyt og lenge at jeg flere ganger har fått vondt i kjeven? Det er vanskelig å forklare, men jeg føler meg liksom lykkelig. På ekte. Ikke bare sånn overfladisk øyeblikks-lykke som forsvinner når du er alene igjen. Jeg er også ekstremt takknemlig for at jeg har så gode venner som kan “ta meg inn” mens jeg er her.

Kimonoen til Eline finner du HER ♥

KJOLE – MISSGUIDED HER / VESKE – BY MALENE BIRGER HER / SKO – TIGER OF SWEDEN

Om det er været, vennene, byen, jobben eller en kombinasjon av alt vet jeg ikke. Alt jeg vet er at jeg har det skikkelig bra om dagen. Jeg kunne virkelig ikke bedd om en bedre avslutning på tilværelsen i Bergen. Alt jeg sitter igjen med nå er gode minner!

Forresten, hvor fint par hadde ikke jeg og Jonas vært?! Syns vi kler hverandre skikkelig godt på disse bildene. Bare dumt vi er like interessert i gutter begge to ://///

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg