UKEN SOM GIKK I BERGEN

Reklame, affiliatelinker nelly.com

UKENS OPPTUR:

Å komme til Bergen! Jeg som trodde det kom til å bli ukens nedtur.. Ord kan ikke beskrive klumpen jeg hadde i magen før jeg reiste hit. Ord kan heller ikke beskrive hvor glad jeg er fordi jeg faktisk dro. Jeg har nok aldri vært så overrasket over utfallet av en tur, og hvor ekstremt bra jeg har følt meg hele uken. Alt takket være gode venner og ekstremt mye latter.

UKENS NEDTUR:

Nå har jeg nettopp stått å stirret ut i luften for å komme på én ting jeg kan sette fingeren på som ukens nedtur. Kanskje at det er sykt fint vær ute, men jeg ikke kan sole meg fordi jeg er på REGN? Nei, det blir nesten for dumt å skrive det også – for jeg koser meg virkelig den siste tiden her. Så ukens nedtur må vel bli at jeg var jævlig trøtt og bittelitt fyllesyk på lørdag etter feiringen av Eline på fredag. Med andre ord; en ganske bra uke. Som dere sikkert har forstått by now. Haha!

 

UKENS MAT:

SUSHIEN PÅ SUMO!!!! Herlighet, verdens beste sushi.

UKENS INNKJØP:

Jeg tok meg en liten nettshoppingsrunde på torsdag, og hva jeg kjøpte finner du i dette innlegget ♥

UKENS LÆTTIS:

Som jeg skrev i går, så har jeg ledd så mye at jeg har fått vondt i kjeven ved flere anledninger. Det er vanskelig å velge ut én spesiell latterkrampe, for de har det vært mange av. Jeg har jo bodd hos Eline og Martine den siste uken, og de må jo være verdens morsomste jenter. Har også møtt Jonas og Ingeborg endel, og de er også oppskriften på latterkramper. Jeg lover å slutte å nevne det i hvert innlegg fremover – så jeg sier det en siste gang; den siste uken har vært amazing, og jeg har aldri ledd så mye!

UKENS ANTREKK:

KJOLE – MISSGUIDED HER / VESKE – BY MALENE BIRGER HER

TEE «UNG SPILLER»HER / BUKSERHER / SNEAKERSHER

KJOLEHER

SUNNIESHER / SKJORTEHER / BUKSEHER / SNEAKERSHER

UKENS FLAUSE:

Da jeg kom hjem fra byen seeeent natt til lørdag, så lå jeg som vanlig å scrollet instagram før jeg sovnet (med ganske høy promille). Så kom jeg over en ganske kjekk fyr, gikk inn på profilen hans og likte bildene hans. Uten å begynne å følge han såklart. Da jeg våknet ble jeg så sykt flau at jeg måtte gå inn å slette alle liksene, noe som egentlig bare er flauere?! Jeg gjør aaaaaaaldri sånt, sikkert derfor jeg ble så pinlig berørt over meg selv. Hahah blir seriøst flau bare av å skrive dette. Single life ass 😉

UKENS CRAVING:

IS!!! Jeg er egentlig ikke en godtemoms, og bruker alltid å crave typ junkfood. Mens denne uken har jeg sikkert spist ti is til sammen, noe som er veldig ulikt meg. Favoritten er kroneis med jordbær (vel og merke bare toppen, fordi jeg hater kjeksen), og sandwich-is ♥♥♥♥♥♥♥♥

UKENS MUSIKK:

ON1Y – Airplane Mode
Tomas Barfod – Family
Hedegaard – Ready To Love You (blir seriøst aldri lei) *setter den på*
Lauv – Getting Over You

Kimonoen til Eline finner du her, og kjolen min her ♥

 

UKENS TANKER:

Optimisme. Takknemlighet. Motivasjon! Det har vært et langt år, men nå har jeg endelig landet og samlet tankene mine. Så ukens tanke er faktisk bare at livet kan være så sjukt bra, og at jeg må holde på denne følelsen.

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

DO ME! Bli enda flinkere til å ta vare på meg selv. Trene, spise bedre og sove nok. Man kan godt bli med på sosiale ting på kvelden, men man trenger ikke drikke en hel vinkartong, bestille ti drinker å ta samboccashots liksom. Man kan ha det minst like gøy (om ikke bedre) med et par glass vin, og være opplagt dagen derpå. Ja takk, begge deler!

Jeg har også min aller siste uke i Bergen før jeg drar for godt

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg