VIKTIGERE TING Å GJØRE PÅ

Reklame – affiliatelinker til nelly.com

LATE NIGHT WALKS

Etter jeg var sammen med en svensk herremann for et par år tilbake, prøvde jeg å innføre ordet “promenad” i vokabularet til meg å vennene mine. Det er så gøy hvordan man adopterer ord og uttrykk av de man henger mye med.. Uansett! Det høres så mye hyggeligere ut å si at man skal ta en promenad, i stedet for å ta en kveldstur.

Adopsjonen av ordet gikk derimot ikke som planlagt, og vi sier fremdeles at vi skal ta en kveldstur.

JAKKE – LIGNENDE HER / TEEHER / SKJØRTHER / SNEAKERSHER

I går gikk jeg, Jonas og Eline på en liten spasertur ut mot Nordnes og Verftet her i Bergen for å se på solnedgangen. Vi koste oss med et glass vin mens vi så dagen bli til kveld. Så utrolig hyggelig! Deretter gikk vi igjennom parken, før vi dro hjem for å legge oss med paradise hotel på sengen. Haha. Det er finaleuke folkens! Må ærlig innrømme jeg ikke har vært like flink til å se på årets sesong som jeg har vært tidligere. Kanskje fordi jeg har viktigere ting å gjøre på i hverdagen. Som å se på Real Housewifes of New Jersey for eksempel.

Nå har jeg forresten booket min “siste” flybillett fra Bergen til Oslo!! Kanskje jeg skal skrive ut kvitteringen som et minne. At en æra er over. Jeg reiser tilbake nå på lørdag. Vi tar ikke over leiligheten før om to uker, så jeg må nok bo i koffert enda litt til før jeg føler meg som hjemme. Heldigvis har jeg gode venner som lar meg crashe, som den nomaden jeg er ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg