SVAR PÅ SPM DEL 1

Hvilken sminke bruker du?


1. Concealer fra MAC // 2. Foundation fra Clinique HER // 3. Pudder HER og kost fra Bare Minerals HER  // 4. Solpudder fra Guerlian Teracotta HER og MAC // 5. Rouge fra MAC // 6. Brynpenn fra HM // 7. Øyenskygger fra The Balm og Isadora  // 8. Mascara som jeg fikk av vippeextensiondesigneren min // 9. Lip Balm fra Rosebud HER

Denne sminken bruker jeg hver eneste dag, i den rekkefølgen tallene er i. Jeg har brukt samme type sminke i mange år, og det er nettopp fordi jeg er så fornøyd! Bytter selvfølgelig på nyanser osv etter årstiden 🙂 Jeg kjøper stortsett sminke på blush.no, fordi det er så sykt mye billigere der enn i butikken. Nesten halv pris! Også er det gratis frakt, som er et stort pluss. Sminke er jo i utgangspunktet veldig dyrt, så jeg er veldig glad for at det fins en slik side.

Hvor mange kalorier spiser du om dagen?
Det varierer veldig, men jeg bruker som regel ikke å telle kaloriene mine. Men siden jeg har planer om å gå ned noen kilo har jeg vært litt strengere med meg selv den siste tiden, så jeg prøver å ikke spise over 1200 kalorier. Det kommer an på om jeg trener den dagen eller ikke!

Hvor vil du dra på ferie?
Åh, det er så mange steder jeg har lyst til å besøke! I begynnelsen av mars skal jeg kanskje til Marokko (skriver om det senere), ellers har jeg veldig lyst til Karibien igjen. Var jo på Bahamas for et par år siden, men nå kan jeg tenke meg Jamaica, Den Dominikanske Republikk eller Cuba. Elsker kulturen der nede!

Vil du ha mange barn senere?
Ikke mange barn, nei. Jeg kunne tenkt meg to stykker kanskje, maks tre. Jeg er jo vokst opp med tre småbrødre, og det har jo vært helt greit det altså, men jeg syns fire barn er litt for mange etter min smak. Haha! Men tiden får vise altså, ingen vet jo hva som har skjedd ti år fram i tid for eksempel 🙂

Hvor spiser du helst i Oslo?
Åh, jeg ELSKER jo å gå ut å spise, og finner meg fort favorittresturanter! Favoritten per dags dato er nok Trancher som ligger nederst på Løkka. Det er et sted der de kun serverer entrecote, som er så sykt mør at du trenger omtrent ikke tenner for å tygge den. De har også nydelige forretter og tilbehør til maten, pluss at de har et stort utvalg av deilige viner. Nam! Gleder meg til kjæresten kommer i helgen, da skal vi ha en helaften der 😀 Jeg liker også godt Delicatessen som er på løkka, majorstuen og aker brygge, pluss RÅ sushi på majorstuen. Før var Olivia en stor hit, men nå er jeg egentlig ganske lei!

Bruka du fortsatt epilatoren? hørt d e lett å få inngrodde hår, hadde vært kjekt om du kunne skreve om d:)
Ja, det gjør jeg! Men jeg gjør det ikke så ofte lenger fordi det er vinter og jeg trenger egentlig bare å være hårfri når kjæresten er her, haha 🙂 Men jeg prøver å gjøre det cirka annenhver uke fordi, slik at ikke hårene vokser ut igjen tykke. Jeg har ikke fått noen ingrodde hår enda iallefall!

 

Hei fine julia! eg lurer på om du og kjæresten din har tenkt å flytte sammen i nærmeste fremtid? dere bor jo i hver sine byer, avstandsforhold, er ikke det vanskelig? vil ikke dere bo nærmere hverandre og se hverandre oftere?
Hei! 9829; Personlig syns jeg ikke avstandsforhold er så vanskelig som jeg hadde trodd. Når vi først ser hverandre så koser vi oss mye mer enn vi kanskje ville gjort om vi møttes hver dag. Jeg har jo sett han tre dager i uken omtrent helt siden i ble sammen, så det er jo ganske ofte 😀 Men jo, faktisk, jeg har tenkt å ideen om å flytte til Bergen der han bor. Det er vel egentlig bestemt også! Siden han har fast jobb der så kan han ikke flytte til Oslo, og jeg gjør jo ingenting spesielt her, pluss at om jeg starter på skole til høsten så kan jeg jo gå skole i Bergen. Har mange venner der, pluss at jeg hører det er et fantastisk studentmiljø! Så ja, jeg flytte til Bergen i slutten av mars 🙂

Liker du Justin Bieber? Hvorfor/hvorfor ikke
Jeg har egentlig ikke noe som helst forhold til JB, verken positivt eller negativt. Han er en artisk slik mange andre er i mine øyne, og jeg syns selvfølgelig han er flink 🙂 Bare dumt det er så mye negativt styr rundt han i media for tiden, det er som regel aldri lett å bli verdenskjent i ung alder..

GUUUD nå klikket macen her, den dumme viften er helt ute av kontroll. Svar del 2 kommer etterpå!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg