UKEN SOM GIKK

ANNONSE – Affiliatelinker

AKKURAT NÅ:

Er jeg supergira fordi Black Week er i gang! Det er den travleste jobbmåneden i året, men også den gøyeste 😀 Likevel vil jeg at alle burde tenke seg om, og ikke bli helt revet med. Black Week (og black friday) er en tid der man kan spare mye penger, om man er smart. Om man kjøper klær, sminke, julegaver osv som man allerede ville kjøpt på fullpris kan man gjøre en god deal. Men, om man lar seg rive med å kjøper “alt” fordi det er billig så ender man både opp med å gjøre mange dårlige kjøp. Det er jo gøy å handle på salg, men samtidig så burde man være litt kritiske til hva man velger å bruke penger på.

UKENS TANKE:

Jeg føler meg veldig rotløs for tiden, og føler at jeg burde reise mer. To helt motsiende tanker, så det gir jo egentlig ingen mening.

UKENS TIPS:

Det må jo selvfølgelig bli litt Black Week tips!

Få -30% på hele NAKD her
Få -25% på hele Nelly med koden “BW25” her

UKENS WIN:

At jeg har blitt hekta på en serie igjen, hehehe. Forrige uke var ganske turbulent så det var dessverre ingen store oppturer. Likevel har jeg blitt heelt hekta på frustrerte fruer igjen, som blir min lille “escape” i hverdagen. Det er så deilig å føle at man kan slappe av skikkelig med en serie, det trenger jeg nå!

UKENS ANTREKK:

BLUSEHER / BUKSEHER / SKOHER

KJOLEHER / SKOHER

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER / BOOTSHER

UKENS MAT:

Åh, jeg er så matlei for tiden. Ingenting som frister egentlig. Har heller ikke lagd mat på en god stund, noe som er utrolig synd siden jeg finner så mye glede i det. Håper matlysten kommer tilbake asap, mat er jo livet 😀

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Været i Oslo. HVA skjer?! Det regner jo hele tiden, og jeg føler aldri det blir lyst ute?

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Jobb er jo en selvfølge. I dag skal jeg innom hudpleieren min på Frogner Aestics som alltid er veldig digg. I morgen skal jeg ha middagsdate med Jonas, og endelig få se den nye leiligheten hans. På onsdag skal jeg på middag til Andrea der hun skal dele sin deilige lasagneoppskrift med meg. Torsdag og fredag er jeg enda usikker på hva som skjer, men helt sikkert noe gøy!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg