pressevisning og takterrassefest

God dag! Hadde en utrolig kul kveld på pressevisning hos Gambit i går. Den startet med titting på kolleksjonene, og gud der var det mye jeg hadde lyst på! Bilder kommer i et eget innlegg. Vi gikk rundt å tittet på klær med en drink i hånden. Altså, blir det stort bedre?  Etter vi var ferdig å se var det duket til grillparty oppe på takterassen, der vi fikk servert utrolig god mat og drikke. Satt bare å minglet å koste oss egentlig hele kvelden, alltid med noe godt i glasset. Hodet mitt har det kanskje ikke like godt i dag, men det er absolutt verdt det! Jeg for min del spiste meg ihjel på foccacia med aioli, som er noe av det beste jeg vet. Stakkars de som pratet med meg etterpå, for å si det sånn. Hahah! Neida, forhåpentligvis var jeg ikke den eneste som boltret meg i aioliskålen….
Kari og sønnen Ousman. Sjekk ut hjemmesiden hans HER. Visste dere at dette er designeren bak “OSLO”-plaggene. De har så mye kult, verdt å ta en titt.


Fikk en god prat med Kari i går om kosthold og trening, og mange tips jeg kommer til å ha god nytte av. Som sagt har jeg ikke vært særlig flink etter jeg flyttet til Oslo, men nå blir det endring i sakene. Med mer kunnskap inne ser jeg fram til å starte på treningssenteret igjen!
Meg og kjekke Benny. Koste oss gjorde vi!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg