ENDELIG FREMME

Hei og god helg! Åh, jeg har en sånn god følelse i kroppen i dag. Du vet når du på en måte er rolig til sinns, samtidig full av energi å klar til å gjøre masse gøy? Sånn har jeg det nå. I går var egentlig bare et helvetes stress, for å være helt ærlig. Stresset i hjel med alt som skulle gjøres før jeg reiste, og da vi endelig kom oss på flybussen (meg og Karen med fire store kofferter, haha) merket jeg at hjertet nærmest hoppet ut av kroppen. Men, det var i går – og nå er jeg endelig i Molde ♥

Fine Eline ♥ Møtte henne til lunsj tidligere i dag!

Mamma har egentlig den mest utrolige utsikten, men i dag ligger skyene tett og lavt over byen så man ser nesten ingenting. Haha! Jeg skal kun være  her i helgen, fordi en av mine gode venninner skal gifte seg. Tenk det! I kveld skal vi på “førpremiere” før bryllupet i morgen. Ta et par glass vin og bli kjent med resten av gjengen som skal delta i morgen. Åh, hun kommer til å bli den nydeligste bruden i verden. Skal ta bilder i morgen!

Kunne virkelig ønske jeg kunne bli i Molde litt lengre enn bare i helgen. Merker det er så deilig å komme hjem. Har ikke vært her siden jul! Må pakke inn mye aktivitet på få dager. Etter førpremieren i kveld skal jeg til pappa for å spise pizza med familien der, noe som blir veldig koselig. Man får utnytte tiden så godt man kan:-)

Håper alle får en fin start på helgen, så skal jeg prøve å rekke å titte innom i morgen før jeg drar i vielsen ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg