NÅ SKAL JEG BARE KOSE MEG

ANNONSE – Affiliatelink nelly

Som dere ser er jeg enda litt sliten i trynet etter de siste ukene. Men, det kommer seg! Som jeg skrev tidligere i dag så skal sommeren nytes. Etter den tøffe starten er jeg motivert til å nyte den skikkelig over the top. Jeg elsker å kose meg!

Venninnen min Katrina jobber som flyvertinne i SAS, og de gangene hun har stopp i Bergen har vi en fast tradisjon. Vi spiser på Sumo! Byens beste resturant, spesielt etter at de pusset opp uterestauranten. Om du ikke har vært å sett – gjør det. Mine favoritter på menyen er uten tvil Hot Ebi og Kamo Ichigo, mens nå har en ny favoritt sneket seg inn på listen – nemlig Dirty Ushi. Det er den til høyre på bildet!

En liten sneakpeek på uterestauranten i Bergen ♥

MMMM SUSHI HEAVEN!

Som dere ser så trenger man ikke å pynte seg for å gå på Sumo (selvom det er å foretrekke for min del, kremt..). Denne gangen møtte jeg opp i treningstøy. Kan faktisk ikke huske en eneste gang jeg har spist ute i treningsklær? En første gang for alt! Jeg elsker alt av treningsklærne til Aimn, og omtrent hele treningsgarderoben min er derfra. Jeg bestiller det fra nelly, og hele utvalget finner du her 🙂 Alt jeg har bestilt er true to size, så det er lett å bestille!

Jeg tar meg selv i å skrive ekstremt dårlig norsk om dagen. Beklager det altså. Er som sagt ikke helt tilbake i “moden” enda, men det kommer seg. Om noen har ønskeinnlegg for resten av uken så si gjerne ifra, jeg trenger sårt litt inspirasjon ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg