MIN MIDDAG + DEN PERFEKTE GUACAMOLE

Jeg blir like sjokkert over hvor mett jeg blir hver gang jeg spiser speltlompepizza. Skikkelig digg hverdagsmat når jeg spiser alene! Jeg bruker kjøttdeig av svin eller karbonadedeig, og blander det sammen med en dæsj lettfløte, worchestersaus, kalvefond, litt honning, diverse krydder, og lar det koke til en fast blanding før jeg legger det på lompen, topper med ost og setter det i ovnen. Superlett! Og selvfølgelig mye korianter som topping 😉 Mmmmm.

Tilbehøret er minst like viktig for at middagen skal bli god. Jeg elsker hjemmelaget guacamole, og har kommet frem til en oppskrift jeg bare elsker! Mos avocado og bland det sammen med 3 cherrytomater, finhakket rødløk, kajennepepper, salt, hvitløkspulver, pepper og en dæsj lime. Bruker også å ta i bittelitt rømme, men det er ikke nødvendig. Igjen, med koriander som topping. Som du ser er jeg fremdeles hekta på rødløk og må ha maaaassse ved siden av maten. Haha, lurer på når den obsessionen skal gå over..

Jeg er litt matlei for tiden, spesielt om jeg skal lage middag til meg selv. Da orker jeg ikke å styre med for mye, og det går i kjappe middager. Når jeg skal ha gjester kan jeg derimot bruke flere timer på kjøkkenet, men jeg gidder liksom ikke det hver eneste dag om jeg uansett bare lager mat til meg selv. Sååå, om du har en god middagsoppskrift så kom gjerne med den ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg